Τσάβι: «Είδα μια περίεργη διαιτησία, είπα στον ρέφερι ότι ήταν κακός και ότι μας στέρησε την πρόκριση»

Τσάβι

i

PrtScr

Τσάβι: «Είδα μια περίεργη διαιτησία, είπα στον ρέφερι ότι ήταν κακός και ότι μας στέρησε την πρόκριση»

Κώστας Τόπας 08:28 - 17.04.2024

Μετά το τέλος του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τσάβι στάθηκε στην διαιτησία τονίζοντας πως εξαιτίας αυτής, η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο στα ημιτελικά του Champions League.

Ο Τσάβι ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την κόκκινη κάρτα που έδειξε ο διαιτητής στον Ρόναλντ Αραούχο, στον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του Champions League. Ο Καταλανός τεχνικός εξήγησε ότι στο τέλος του αγώνα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να πει στον διαιτητή ότι ήταν πολύ κακός και ότι η απόφασή του σημάδεψε την αναμέτρηση. Παρόλα αυτά ο προπονητής διαβεβαίωσε ότι είναι περήφανος για την ομάδα του.

«Είμαι δυσαρεστημένος, θυμωμένος γιατί πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο. Έντεκα εναντίον έντεκα ήμασταν καλοί, η κόκκινη κάρτα είναι υπερβολική για αυτό το παιχνίδι», τόνισε ο Τσάβι σε δηλώσεις του στο «Movistar Champions League». Ο προπονητής της Μπάρτσα δεν έκρυψε ότι δίστασε όταν ήρθε να κάνει την αλλαγή μόλις ο Αραούχο είδε την κόκκινη. «Είχαμε αμφιβολίες γιατί ο Πέδρι προερχόταν από τραυματισμό, αλλά εκεί είχαμε τον Ραφίνια, τον Ρόμπερτ ακόμα και τον Κανσέλο», σχολίασε.

Επικό σκηνικό: Οπαδοί της Μπαρτσελόνα επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους γιατί το μπέρδεψαν με της Παρί (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

08:01 - 17.04.2024

Επικό σκηνικό: Οπαδοί της Μπαρτσελόνα επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους γιατί το μπέρδεψαν με της Παρί (vids)

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους, μιας και θεώρησαν πως αυτό ήταν των αντιπάλων και συγκεκριμένα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Τσάβι, ο οποίος επίσης αποβλήθηκε -για τρίτη φορά στη φετινή σεζόν- τόνισε στην συνέντευξή του ότι ο διαιτητής έκανε λάθος με την αποβολή του Αραούχο. «Η αποβολή σηματοδότησε το ματς. Είχαμε το 2-0, αλλά στη συνέχεια, με 10 παίκτες, είναι πολύ περίπλοκο. Είναι κρίμα που η δουλειά ολόκληρης της σεζόν, που λόγω απόφασης ενός διαιτητή τελειώνει εδώ. Είναι κρίμα που θα ήθελα να μπορούσα να παίξω έντεκα εναντίον Παρί και εναντίον του Λουίς Ενρίκε», επέμεινε. «Ο διαιτητής ήταν πολύ κακός, του είπα, δεν κατάλαβε το παιχνίδι», συνέχισε ο προπονητής των Καταλανών,.

Λίγο αργότερα σε συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός επανέφερε επίσης το θέμα, αναφέροντας μάλιστα και αποφάσεις δυσμενείς για την Μπάρτσα... κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα. «Όλα είναι εναντίον μας. Η απόδειξη σήμερα το βράδυ», τόνισε.

Τέλος, και ρωτώντας αν η Μπάρτσα θα παίξει ξανά στο Champions League μαζί του στον πάγκο την επόμενη σεζόν, ο Τσάβι σχολίασε ότι «η Μπάρτσα θα προσπαθήσει ξανά, είπα ήδη χθες ότι δεν είμαι ο σημαντικός, είχαμε μια αξιόλογη πορεία στο Champions League. Την επόμενη χρονιά θα επιστρέψουμε, αλλά πρέπει να φροντίσουμε τις μικρές λεπτομέρειες», κατέληξε.