Επικό σκηνικό: Οπαδοί της Μπαρτσελόνα επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους γιατί το μπέρδεψαν με της Παρί (vids)

Μπαρτσελόνα

i

PrtScr

Επικό σκηνικό: Οπαδοί της Μπαρτσελόνα επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους γιατί το μπέρδεψαν με της Παρί (vids)

Κώστας Τόπας 08:01 - 17.04.2024

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους, μιας και θεώρησαν πως αυτό ήταν των αντιπάλων και συγκεκριμένα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, εκτυλίχθηκε μια ανέκδοτη και ακατανόητη στιγμή με πρωταγωνιστή τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα». Κατά την άφιξη του λεωφορείου που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας του Τσάβι στο στάδιο «Μοντζουίκ», μέρος των πιο οργανωμένων οπαδών της Μπαρτσελόνα πέταξαν φωτοβολίδες και αντικείμενα στο πέρασμά του χωρίς να καταλάβουν ότι το όχημα μετέφερε τους ποδοσφαιριστές της δικής τους ομάδας.

Ο λόγος για ένα τέτοιο λάθος θα μπορούσε να είναι η μεγάλη ποσότητα καπνού, ως αποτέλεσμα των φωτοβολίδων που δεν επέτρεψαν στους οπαδούς να δουν καθαρά ποιο λεωφορείο έφτανε ακριβώς στο γήπεδο. Η στιγμή ήταν σουρεαλιστική και πέρασε αρχικά απαρατήρητη από όλους εκείνους τους θαυμαστές που, αντί να προσφέρουν ένα συναισθηματικό και συγκινητικό καλωσόρισμα στους παίκτες, έγιναν ακριβώς το αντίθετο. 

Θρίαμβος της Παρί, «έλιωσε» την Μπαρτσελόνα με τεσσάρα και πέρασε στα ημιτελικά!
CHAMPIONS LEAGUE

05:01 - 17.04.2024

Θρίαμβος της Παρί, «έλιωσε» την Μπαρτσελόνα με τεσσάρα και πέρασε στα ημιτελικά!

Έστησε... πάρτι πρόκρισης στο «Μονζουίκ» η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 4-1 και πήρε το εισιτήριο για τους «4» του Champions League. Με δέκα παίκτες από το 29' οι «μπλαουγκράνα», που προηγήθηκαν στο 12' και είχαν νικήσει με 3-2 στο πρώτο ματς.

Η δυσπιστία έφτασε και μέσα στο λεωφορείο και ο Μαρκ Γκίουκαι ο Ινιάκι Πένια έδειξαν την έκπληξή τους. «Θεωρώ ότι νόμιζαν ότι ήταν της Παρί, είμαι σίγουρος ότι νόμιζαν ότι ήταν της Παρί», σχολίασε ο επιθετικός. Ο τερματοφύλακας, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει την έκπληξή του, συμφώνησε με τον συμπαίκτη του. «Σίγουρα, έχουν πετάξει πέτρες», σχολίασε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η εκδίκηση της Παρί συνεχίζεται! Αυτό το 6-1 τη σεζόν 2016-2017 δεν το έχει ξεχάσει η γαλλική ομάδα, η οποία από τότε έχει βαλθεί να... τιμωρεί την Μπαρτσελόνα. Και μετά την «τεσσάρα» της σεζόν 2020-21 ήρθε νέο... ντόρτι από την ομάδα του Παρισιού, που πανηγύρισε τη νίκη με 4-1 κόντρα στους Καταλανούς χάρη στα γκολ των Ντεμπελέ (40'), Βιτίνια (54') και Εμπαπέ (61', 89') και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ.