Αμετανόητος ο Εμπαπέ: «Η απόφασή μου για το μέλλον δεν πρόκειται να αλλάξει»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Αμετανόητος ο Εμπαπέ: «Η απόφασή μου για το μέλλον δεν πρόκειται να αλλάξει»

Κώστας Τόπας 08:15 - 17.04.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά την επική πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν στα ημιτελικά του Champions League, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η απόφασή του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τους Παριζιάνους δεν αλλάζει.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε στα ΜΜΕ μετά την επίτευξη των δύο τελευταίων γκολ της νίκης που έδωσε στην Παρί Σεν Ζερμέν μια θέση στα ημιτελικά του Champions League σε βάρος της Μπαρτσελόνα. Δυόμιση μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του, ο Γάλλος επιθετικός ρωτήθηκε αν επρόκειτο να αλλάξει την απόφασή του για το μέλλον του. Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Όχι, όχι, όχι».

Με τη Ρεάλ Μαδρίτης ως τον πιο πιθανό προορισμό, ο Εμπαπέ εστίασε στο να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης για πρώτη φορά την 1η Ιουνίου στο Λονδίνο: «Έχω το όνειρο να κερδίσω το Champions League με την Παρί. Σίγουρα. Είναι ένα ακόμη βήμα τώρα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο Γουέμπλεϊ. Παίξαμε ένα υπέροχο παιχνίδι ως ομάδα και δουλέψαμε για έξι ημέρες με την ιδέα να κερδίσουμε εδώ. Η ομάδα από την πρωτεύουσα της χώρας μου είναι πολύ ιδιαίτερη, ονειρευόμουν αυτά τα προκριματικά όταν ήρθα στην Παρί. Είναι μια μεγάλη μέρα για τον σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 26χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός.

Επικό σκηνικό: Οπαδοί της Μπαρτσελόνα επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους γιατί το μπέρδεψαν με της Παρί (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

08:01 - 17.04.2024

Επικό σκηνικό: Οπαδοί της Μπαρτσελόνα επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους γιατί το μπέρδεψαν με της Παρί (vids)

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους, μιας και θεώρησαν πως αυτό ήταν των αντιπάλων και συγκεκριμένα της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Είπα ήδη ότι ακόμα κι αν είχαμε χάσει, θα ήμουν περήφανος που ήμουν Παριζιάνος. Τώρα είναι σίγουρο ότι τέτοιες βραδιές, η περηφάνια είναι ακόμα μεγαλύτερη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, νικήσαμε μια ομάδα που θέλαμε να νικήσουμε. Είναι και για τους οπαδούς που ταξίδεψαν πολύ. Ελπίζω να επιστρέψουν όλοι στα σπίτια τους σώοι και αβλαβείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εμπαπέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έστησε... πάρτι πρόκρισης στο «Μονζουίκ», καθώς επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 4-1 και πήρε το εισιτήριο για τους «4» του Champions League. Με δέκα παίκτες από το 29' οι «μπλαουγκράνα», που προηγήθηκαν στο 12' και είχαν νικήσει με 3-2 στο πρώτο ματς.