Ο Τερ Στέγκεν αντιφάσκει με τον Τσάβι: «Σωστά ο διαιτητής απέβαλε τον Αραούχο» (vid)

Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν

i

PrtScr

Ο Τερ Στέγκεν αντιφάσκει με τον Τσάβι: «Σωστά ο διαιτητής απέβαλε τον Αραούχο» (vid)

Κώστας Τόπας 09:00 - 17.04.2024

Ο Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή να αποβάλει τον Ρόναλντ Αραούχο κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρά την αντίθετη γνώμη που είχε για την επίμαχη φάση ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι.

Ο Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή να αποβάλει τον Ρόναλντ Αραούχο μισή ώρα μετά το παιχνίδι, αφού ο Ουρουγουανός σταμάτησε τον Μπαρκολά όταν ο αντίπαλος επιθετικός ήταν έτοιμος να βγει σε θέσε τετ-α-τετ με τον Γερμανό κίπερ των Καταλανών.

«Περιμέναμε την Παρί έτσι, σε μεταβάσεις, και παίξαμε μια ώρα με παίκτη λιγότερο. Εάν ο διαιτητής σφυρίξει για φάουλ, πρέπει να τον αποβάλει και σωστά έκανε», είπε ο Γερμανός, αντικρούοντας τον ίδιο τον προπονητή των Καταλανών, Τσάβι, ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε ότι η διαιτησία έκρινε το αποτέλεσμα.

Ο τερματοφύλακας των Καταλανών τόνισε στη συνέχεια: «Έχω μείνει με την αίσθηση ότι ήταν αδύνατο να προκριθείς στους ημιτελικούς. Όταν σκόραραν το τρίτο γκολ, έπρεπε να δώσουμε περισσότερα και να ρισκάρουμε περισσότερο. Και οι αντίπαλοι μας έχουν πολύ ποιότητα μπροστά και κάθε ευκαιρία που έχουν δημιουργούν κίνδυνο. Μας έβαλαν τέσσερα και είναι δύσκολο να το καταλάβουμε».

Ο Γερμανός πορτιέρε είπε για τον επόμενο αγώνα της Μπάρτσα, την Κυριακή στο «Μπερναμπέου» με τη Ρεάλ Μαδρίτης ότι «αυτή τη στιγμή δεν είναι η ώρα να σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Κυριακής. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για να είμαστε πάλι καλά και νοητικά να επικεντρωθούμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Χρειαζόμαστε ξεκούραση και ο καθένας με τον τρόπο του και παλέψουμε για να μειώσουμε την απόσταση με τη Μαδρίτη και να τη δυσκολέψουμε».