Ο Γκουντογκάν τα έριξε στον Αραούχο: «Η αποβολή του, μας "σκότωσε"» (vid)

Ιλκάι Γκουντογκάν

i

PrtScr

Ο Γκουντογκάν τα έριξε στον Αραούχο: «Η αποβολή του, μας "σκότωσε"» (vid)

Κώστας Τόπας 09:18 - 17.04.2024

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν δεν δίστασε να επικρίνει τον συμπαίκτη του, Ρόναλντ Αραούχο για την αποβολή του κόντρα στην Παρί, τονίζοντας πως αυτό στέρησε την Μπαρτσελόνα να πάρει την πρόκριση.

Η εκδίκηση της Παρί συνεχίζεται! Αυτό το 6-1 τη σεζόν 2016-2017 δεν το έχει ξεχάσει η γαλλική ομάδα, η οποία από τότε έχει βαλθεί να... τιμωρεί την Μπαρτσελόνα. Και μετά την τεσσάρα της σεζόν 2020-21 ήρθε νέο... ντόρτι από την ομάδα του Παρισιού, που πανηγύρισε τη νίκη με 4-1 κόντρα στους Καταλανούς χάρη στα γκολ των Ντεμπελέ (40'), Βιτίνια (54') και Εμπαπέ (61', 89') και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν νικήσει με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία, προηγήθηκαν σε αυτό με το... καλημέρα με τον Ραφίνια (12'), όμως στο 29' έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Αραούχο και έπειτα έζησαν έναν εφιάλτη, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν και να χάσουν τον έναν και μοναδικό στόχο που τους είχε απομείνει για φέτος.

Ο Τερ Στέγκεν αντιφάσκει με τον Τσάβι: «Σωστά ο διαιτητής απέβαλε τον Αραούχο» (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

09:00 - 17.04.2024

Ο Τερ Στέγκεν αντιφάσκει με τον Τσάβι: «Σωστά ο διαιτητής απέβαλε τον Αραούχο» (vid)

Ο Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή να αποβάλει τον Ρόναλντ Αραούχο κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρά την αντίθετη γνώμη που είχε για την επίμαχη φάση ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιλκάι Γκουντογκάν ήταν εξαιρετικά απογοητευμένος, «δείχνοντας» την αποβολή του Ρόναλντ Αραούχο ως καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα.

«Είμαι απογοητευμένος, πολύ απογοητευμένος. Ήταν στο χέρι μας και χαρίσαμε την πρόκριση στην Παρί. και τους κάναμε αυτό το δώρο με τον πιο εύκολο τρόπο», τόνισε αρχικά ο διεθνής Γερμανός άσος και συνέχισε όντας επικριτικός με τον Αραούχο.

«Είναι σκληρό να πεις κάτι... Σε τέτοιες τόσο κρίσιμες στιγμές, όμως, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι πας για την μπάλα. Δεν ξέρω αν πήρε μπάλα ή όχι. Εγώ προτιμώ να δεχθώ το γκολ, να αφήσω το ένας εναντίον ενός. Δώσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα να σταματήσει τον αντίπαλο ή άσε τον ακόμα και να βάλει γκολ. Να μένεις με έναν λιγότερο τόσο νωρίς, σε σκοτώνει».