Έξαλλος ο Τσάβι με τη διαιτησία απέναντι στη Χετάφε, απάντησε ο Μπορδαλάς

Τσάβι.

i

©printscreen

Έξαλλος ο Τσάβι με τη διαιτησία απέναντι στη Χετάφε, απάντησε ο Μπορδαλάς

Ιάσονας Τσίλης 10:43 - 14.08.2023

Τον εκνευρισμό και την απογοήτευση του με τη διαιτησία εξέφρασε ο Τσάβι, ενώ ο Χοσέ Μπορδαλάς, δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Με το «αριστερό» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη La Liga η Μπαρτσελόνα, καθώς «κόλλησε» στο 0-0 απέναντι στη Χετάφε στο «Αλφόνσο Πέρεθ», σε ένα παιχνίδι που είχε τρεις αποβολές και πολύ ένταση.

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία, με τον ίδιο μάλιστα να αποβάλλεται στο 70' για διαμαρτυρία. Μίλησε και για την αποβολή του Ραφίνια, ενώ δεν παρέλειψε την επίμαχη φάση που ζήτησε πέναλτι η Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Του είπα ότι επέτρεπε τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της Χετάφε και για αυτό με απέβαλλε. Τις προάλλες είχαμε συνάντηση με τους διαιτητές και μια από τις πρώτες αλλαγές που μας είπαν ότι θα κάνουν, θα είναι να ακούν περισσότερο του προπονητές και να δείχνουν κατανόηση στις διαμαρτυρίες.

 Η αποβολή μου δεν έχει τόσο σημασία, όσο αυτά που έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι της Χετάφε, αν αυτή είναι η εικόνα που θέλουμε να παρουσιάσουμε σαν πρωτάθλημα δεν είναι θετικό για κανέναν. Αν αυτό είναι το προϊόν της La Liga είναι απόλυτη ντροπή. Είμαι πολύ θυμωμένος.

Είναι ξεκάθαρη αδικία για εμάς. Δεν υπάρχει πουθενά χέρι του Πέδρι, μας είπαν ότι αν δεν είναι ξεκάθαρο χέρι δεν θα σφυρίζουν την παράβαση, το χέρι του Πέδρι είναι μια εφεύρεση του διαιτητή, είμαι πολύ απογοητευμένος. Έγιναν πολλά πράγματα πριν την αποβολή του. Ο διαιτητής επέτρεψε τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της Χετάφε. Πέρσι ξεκινήσαμε ξανά με τον ίδιο τρόπο και ολοκληρώσαμε καλά τη σεζόν».

Ο Χοσέ Μπορδαλάς, θέλησε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Τσάβι λέγοντας: «Είναι απόψεις. Το μεγαλείο του ποδοσφαίρου τα έχει αυτά τα πράγματα. Μία μικρή ομάδα μπορεί να πάρει έναν βαθμό από τη Μπαρτσελόνα. Δεν συμμερίζομαι όσα λέει και είναι ένας τρόπος να δικαιολογηθεί. Δεν θα μου περνούσε από το μυαλό να δικαιολογήσω μία ήττα ή μία ισοπαλία με αυτόν τον τρόπο. Είναι έλλειψη σεβασμού».