Σε πρώτο πλάνο ο Χάνσι Φλικ για την Μπαρτσελόνα σε περίπτωση αποχώρησης του Τσάβι

Χάνσι Φλικ

i

©intime

Σε πρώτο πλάνο ο Χάνσι Φλικ για την Μπαρτσελόνα σε περίπτωση αποχώρησης του Τσάβι

Δημήτρης Χούπης 09:21 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 29.05.2024

Το μέλλον του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα μοιάζει πλέον αβέβαιο και ο Χάνσι Φλικ έχει γίνει ο νούμερο ένα υποψήφιος αντικαταστάτης του Ισπανού σε περίπτωση που αποχωρήσει.

Η Μπαρτσελόνα τους τελευταίους μήνες αναφορικά με τον προπονητή βρίσκεται σε μία... σύγχυση. Ο Τσάβι εδώ και μερικούς μήνες είχε κάνει γνωστό ότι το καλοκαίρι θα αποχωρούσε από την ομάδα της Βαρκελώνης, παρόλο που έχει ακόμα έναν χρόνο στο συμβόλαιό του.

Ωστόσο μετά από λίγο καιρό η κατάσταση άλλαξε και ο Ισπανός έδειχνε ότι θα συνέχιζε στον πάγκο των «μπλαουγκράνα». Τελικά η σχέση του Ισπανού τεχνικού με τη διοίκηση του συλλόγου χάλασε και το μέλλον του Τσάβι μοιάζει αβέβαιο στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Το επικρατέστερο όνομα για την αντικατάστασή του μέχρι στιγμής είναι αυτό του Χάνσι Φλικ. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο η ομάδα της Καταλονίας είχε αρχίσει να δείχνει ενδιαφέρον για τον Γερμανό, το οποίο όμως μετατράπηκε και στην πράξη. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν ξεκινήσει τις επαφές με την πλευρά του πρώην τεχνικού του της Μπάγερν και τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να... πιέζει λίγο την κατάσταση.

Ο 59χρονος αποτελούσε νούμερο ένα φαβορί εδώ και μήνες για τον πάγκο της ομάδας και ο ίδιος μάλιστα περίμενε για αυτή τη θέση. Στο δημοσίευμα επίσης αναφέρεται ότι ποτέ δεν ήρθε σε επαφές με την Τσέλσι, παρά τις όποιες φήμες έχουν γραφτεί, αφού ο Φλικ ήθελε μόνο να μιλήσει με την Μπαρτσελόνα. Με την προϋπόθεση πάντα ο Τσάβι να αποχωρήσει.

Ο Γερμανός με την Μπάγερν Μονάχου έχει κατακτήσει ένα Champions League, δύο πρωταθλήματα, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και ένα UEFA Super Cup, ενώ ήταν βοηθός του Γιόακιμ Λεβ στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014, όταν η Γερμανία είχε κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.