Η κρίση συνεχίζεται στην Μπαρτσελόνα, ο Ραφίνια έβρισε τον αδερφό του Τσάβι

Τσάβι & Ραφίνια

Η κρίση συνεχίζεται στην Μπαρτσελόνα, ο Ραφίνια έβρισε τον αδερφό του Τσάβι

Κώστας Τόπας 10:55 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 29.05.2024

Ενώ το μέλλον του Τσάβι στην Μπάρτσα παραμένει μυστήριο, τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν έναν καυγά που φέρεται να έλαβε χώρα μεταξύ της Ραφίνια και του Όσκαρ Ερνάντεθ, αδελφού και βοηθού του Ισπανού τεχνικού, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βαλένθια.

Τίποτα δεν πάει καλά στην Μπαρτσελόνα. Ενώ ο καταλανικός σύλλογος θα τελειώσει τη σεζόν χωρίς κανένα τρόπαιο και το μέλλον του Τσάβι αλλάζει μέρα με τη μέρα, η ομάδα βρίσκεται στην καρδιά του κυκλώνα για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο.

Κατά τη νίκη εναντίον της Βαλένθια στις 29 Απριλίου (4-2), ο Ραφίνια φέρεται να προσέβαλε τον αδερφό του προπονητή της Μπαρτσελόνα -ο οποίος είναι και βοηθός του- όταν έφυγε από το γήπεδο στο 66ο λεπτό.

Επίσημο: Η Μπαρτσελόνα «έδεσε» τον Κουμπαρσί έως το 2027 με ρήτρα μισού δισ. ευρώ!
LA LIGA

15:19 - 09.05.2024

Επίσημο: Η Μπαρτσελόνα «έδεσε» τον Κουμπαρσί έως το 2027 με ρήτρα μισού δισ. ευρώ!

Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός, Πάου Κουμπαρσί επέκτεινε το συμβόλαιό του ,με την Μπαρτσελόνα και υπέγραψε μέχρι το 2027 με τη ρήτρα αποδέσμευσης να φτάνει στο μισό δισεκατομμύριο ευρώ!

Συγκεκριμένα, ο Ραφίνια έγινε έξαλλος με την αντικατάστασή του κι επιτέθηκε φραστικά στον Όσκαρ Ερνάντεθ. Ένα περιστατικό που επιβεβαίωσαν πηγές του συλλόγου στην «AS», υποστηρίζοντας το γεγονός ότι όλα έγιναν «εν θερμώ» κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης όπου το σκορ ήταν 2-2, όταν έφυγε ο Βραζιλιάνος από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι οι σχέσεις του Βραζιλιάνου εξτρέμ με τον αδερφό του Τσάβι είναι καλές, παρά το γεγονός ότι το όνομα του Ραφίνια αναφέρθηκε στις πιθανές αποχωρήσεις κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Μια κατάσταση τόσο ασαφή όσο βιώνει ο προπονητής του. Αν ο ίδιος είχε ανακοινώσει την απόφασή του να φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν τον Ιανουάριο, οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει λίγες εβδομάδες αργότερα μετά τον αποκλεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν στον προημιτελικό του Champions League για να προσπαθήσουν να τον κάνουν να μείνει.

Μόλις ήρθε η ώρα να δημοσιοποιηθούν οι πληροφορίες, τα κακά αποτελέσματα και οι αμφιβολίες που εξέφρασε ο Τσάβι για τις φιλοδοξίες του συλλόγου κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου ώθησαν τον Ζουάν Λαπόρτα και τους διοικούντες τον σύλλογο να αναθεωρήσουν τα σχέδιά τους, για το μέλλον της συνεργασίας τους με τον Καταλανό προπονητή.

«Ο σύλλογος μου δίνει ηρεμία και συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό και φιλοδοξία. Για αυτή τη σεζόν και την επόμενη. Είναι ήρεμοι, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Δεν με νοιάζει από πού προέρχεται ο θόρυβος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω την εμπιστοσύνη του προέδρου, που είναι ανέπαφη, και αυτή του Ντέκο Και του αθλητικού αντιπροέδρου. Μου δίνουν αυτοπεποίθηση και γαλήνη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσάβι.