Το... θρυλικό reunion της Μπαρτσελόνα στην Ιαπωνία
i

©andresiniesta8

Το... θρυλικό reunion της Μπαρτσελόνα στην Ιαπωνία

Δημήτρης Χούπης 13:15 - 07.02.2024

Τέσσερις παίκτες θρύλοι της Μπαρτσελόνα, συναντήθηκαν ξανά στην Ιαπωνία, λόγω ενός παιχνιδιού της Ίντερ Μαϊάμι με τη Βίσελ Κόμπε.

Ένα ποδοσφαιρικό παρεάκι έσμιξε ξανά στην Ιαπωνία. Συγκεκριμένα πέντε πρώην παίκτες της Μπαρτσελόνα, ο Ζόρντι Άλμπα, ο Λιονέλ Μέσι, ο Λουίς Σουάρες, ο Σέρζι Μπουσκέτς και ο Αντρές Ινιέστα συναντήθηκαν ξανά μετά την κοινή τους θητεία με τη φανέλα της ομάδας της Βαρκελώνης. 

Η αμερικανική ομάδα βρίσκεται στην Ιαπωνία προκειμένου να δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Βισέλ Κόμπε από τη χώρα της Μέσης Ανατολής. Ωστόσο πριν από το παιχνίδι οι τέσσερις πρώην ποδοσφαιριστές των «μπλαουγκράνα» συναντήθηκαν και τα... είπαν, ενώ ο Ινιέστα ανέβασε και φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram. 

Υπενθυμίζεται ότι οι Μέσι, Σουάρες, Άλμπα και Μπουσκέτς αγωνίζονται στην Ίντερ Μαϊάμι, ενώ ο Ινιέστα είναι προπονητής της Βίσελ Κόμπε

Οι πέντε τους κατέκτησαν ένα Champions League, τρία πρωταθλήματα Ισπανίας, τέσσερα Κύπελλα Ισπανίας και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ενώ πρώτος εξ αυτών από την Μπαρτσελόνα έφυγε ο Αντρές Ινιέστα, ο οποίος είχε πάρει μεταγραφή για τη Βίσελ Κομπέ και τελευταίος ο Μπουσκέτς που αποκτήθηκε από την ομάδα της Ιαπωνίας, στης οποίας τον πάγκο κάθεται τη φετινή σεζόν.