Λαπόρτα για Μέσι: «Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι του»

Τζουάν Λαπόρτα

i

©Photo by Gongora/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Λαπόρτα για Μέσι: «Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι του»

Θάνος Λυμπερόπουλος • 16:02 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, αποκάλυψε πως έχει έρθει σε επαφές με τον Λιονέλ Μέσι για να συζητήσουν τα όσα έγιναν κατά την αποχώρησή του απ' τον σύλλογο το 2021.

Η Μπαρτσελόνα «διέλυσε» με 4-2 την μισητή της αντίπαλο, Εσπανιόλ και πανηγύρισε το 27ο πρωτάθλημα στην ιστορία της, τέσσερα χρόνια μετά το τελευταίο. Η ομάδα του Τσάβι επέστρεψε στη κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος πραγματοποιώντας μια εκπληκτική σεζόν και αφήνοντας αρκετά πίσω την δεύτερη στη βαθμολογία Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό ήταν το πρώτο πρωτάθλημα μετά την επανεκλογή του Τζουάν Λαπόρτα ως πρόεδρος της ομάδας και το πρώτο χωρίς τον Μέσι στο ρόστερ. Χιλιάδες φίλοι της Μπάρτσα βγήκαν στους δρόμους για ξέφρενους πανηγυρισμούς μετά από αυτή την επίδειξη δύναμης κόντρα στη μισητή αντίπαλο και γέμισαν κάθε σημείο της Βαρκελώνης.

Ο ιθύνων της Μπαρτσελόνα, μίλησε στο «Els matins de TV3» κι αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι και τις φήμες που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό για την επιστροφή του στο σύλλογο. 

Αποδοκιμάστηκε από τους οργανωμένους της Παρί ο Μέσι - Στήριξη μέσω βιντεοκλήσης από Νεϊμάρ-Σουάρες
LIGUE 1

11:06 - 14.05.2023

Αποδοκιμάστηκε από τους οργανωμένους της Παρί ο Μέσι - Στήριξη μέσω βιντεοκλήσης από Νεϊμάρ-Σουάρες

Ο Λιονέλ Μέσι αποδοκιμάστηκε έντονα στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση από τους οργανωμένους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν. Στήριξη από τον κόσμο στα social media αλλά και από τους Νεϊμάρ και Λουίς Σουάρες.

«Μίλησα με τον Λίο για να διευθετήσω με κάποιο τρόπο την κατάσταση που συνέβη όταν έπρεπε να βάλω τον οργανισμό μπροστά από όλα, συμπεριλαμβανομένου αυτού, του καλύτερου παίκτη στον κόσμο. Στέλνουμε μηνύματα τον τελευταίο καιρό. Η αλήθεια είναι ότι η κουβέντα ήταν γλυκιά και ευχάριστη. Του έδωσα συγχαρητήρια για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, υπάρχει καλή σχέση» τόνισε. 

Με όλο τον σεβασμό στη Σαουδική Αραβία, η οποία κάνει πολύ καλή δουλειά, η Μπάρτσα είναι Μπάρτσα. Και η Μπάρτσα είναι το σπίτι του. Η Μπάρτσα μπορεί να ανταγωνιστεί όλους», πρόσθεσε, ενώ παραδέχτηκε για άλλη μια φορά ότι «θέλουμε τον Μέσι», αλλά «δεν θα κινηθούμε σε υψηλά νούμερα για να τον φέρουμε».

Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία του Αργεντίνου σούπερ σταρ με την Αλ Χιλάλ όμως ο πρόεδρος της ομάδας βγήκε να το αρνηθεί κατηγορηματικά. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας τόνισε ότι για την ώρα δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών παρά το γεγονός ότι η Αλ Χιλάλ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να πείσει τον Αργεντινό Παγκόσμιο πρωταθλητή να ενταχθεί στο ρόστερ της.