Τζόρτζεβιτς και Ντέταρι θα παρακολουθήσουν από κοντά τη «μάχη» του Ολυμπιακού στη Σερβία

Τζόρτζεβιτς - Ντέταρι

i

© Intime

Τζόρτζεβιτς και Ντέταρι θα παρακολουθήσουν από κοντά τη «μάχη» του Ολυμπιακού στη Σερβία

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Λάγιος Ντέταρι θα δώσουν το παρών στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά τη «μάχη» του Ολυμπιακού.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Φράιμπουργκ (2-3), ο Ολυμπιακός καλείται να πανηγυρίσει το πρώτο του τρίποντο στον όμιλο του Europa League. Το σύνολο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα αντιμετωπίσει την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία, σε μία αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί.

Να θυμίσουμε πως περίπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται στη Σερβία, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους, ενώ στο γήπεδο θα βρεθούν και δύο θρύλοι του συλλόγου, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ο λόγος γίνεται για τους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Λάγιος Ντέταρι, οι οποίοι θα δώσουν το παρών στο γήπεδο, αποδεικνύοντας έτσι την ατελείωτή τους αγάπη για τον Ολυμπιακό.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μέτρησε με τη φανέλα του Ολυμπιακού 493 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 157 τέρματα και 95 ασίστ. Από την άλλη, ο Λάγιος Ντέταρι αγωνίστηκε 67 φορές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, μετρώντας 37 γκολ.