Ο Μπέκαμ τσακώθηκε με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ επειδή τον κατηγορούν για διαρροή πληροφοριών

Ντέιβιντ Μπέκαμ

i

©PrtScr

Ο Μπέκαμ τσακώθηκε με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ επειδή τον κατηγορούν για διαρροή πληροφοριών

Κώστας Τσιακλής 17:45 - 31.07.2023

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγος του φαίνεται να βάζουν τέλος στη φιλία τους με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ αφού το πριγκιπικό ζεύγος τους κατηγορεί για διαρροή πληροφοριών στον Τύπο.

Τίτλοι τέλους φαίνεται να μπαίνουν στη φιλική σχέση του Ντέιβιντ Μπέκαμ και της γυναίκας του με τους Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ. Ο λόγος είναι ότι το πριγκιπικό ζεύγος θεωρεί πως ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σύζυγος του διέρρευσαν κάποιες πληροφορίες στον Τύπο, με τους δύο τελευταίους να γίνονται έξαλλοι.

Ο Μπέκαμ και η Βικτόρια ήταν για αρκετά χρόνια φίλοι με τους Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ. Μάλιστα αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι δύο τους είχαν παρευρεθεί στο γάμο του πριγκιπικού ζεύγους το 2018.

Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται να μην ισχύει πια αφού οι πληροφορίες των ξένων ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Χάρι και η Μέγκαν θεωρούν πως ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σύζυγος του διέρρευσαν ορισμένες πληροφορίες στον Τύπο. Κάτι τέτοιο δεν άρεσε στην οικογένεια Μπέκαμ που έγινε έξαλλη με το πριγκιπικό ζεύγος.

Μάλιστα το πριγκιπικό ζεύγος απουσίαζε από διάφορες εκδηλώσεις του Μπέκαμ το τελευταίο διάστημα. Αρχικά ο Χάρι και η Μέγκαν δεν ήταν καλεσμένοι στο γάμο του γιου του Μπέκαμ, Μπρούκλιν που παντρεύτηκε την Νίκολα Πέιτζ τον Απρίλιο του 2022. Επιπλέον οι δύο τους δεν είχαν πάει και στο ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, η οποία ανήκει φυσικά στον Μπέκαμ. Στο πρώτο παιχνίδι του Αργεντινού σούπερ σταρ είχαν παρευρεθεί αρκετοί διάσημοι όπως η Κιμ Καρντάσιαν και η Σερένα Ουίλιαμς.

Μια πηγή στη Daily Mail αναφέρει μάλιστα πως η ρήξη στη σχέση τους είναι οριστική. Είπε επίσης πως έγινε προσπάθεια μέσω ενός τηλεφωνήματος να λύσουν τις διαφορές τους όμως κάτι τέτοιο δεν είχε επιτευχθεί. «Οποιαδήποτε συμφιλίωση τώρα είναι τόσο απίθανη», δήλωσε χαρακτηριστικά.