Η ερώτηση δημοσιογράφου που άφησε άφωνο τον Μπέλιγχαμ: «Θέλεις να έρθεις σπίτι μαζί μου;» (vid)

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

PrtScr

Η ερώτηση δημοσιογράφου που άφησε άφωνο τον Μπέλιγχαμ: «Θέλεις να έρθεις σπίτι μαζί μου;» (vid)

Κώστας Τόπας 15:45 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 08.03.2024

Αφωνος έμεινε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ όταν μια Ιταλίδα δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα ήθελε να πάει στο σπίτι μαζί της!

Μετά τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Λειψίας, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μίλησε στα μικρόφωνα του «Prime Video Italia» κι αφού τελείωσε τη συνέντευξη, όπου ανέλυσε πρώτα τον αγώνα, το αστείο ανέκδοτο ήρθε όταν η δημοσιογράφος Αλεσία Ταρκίνιο του έκανε ένα προσωπικό αίτημα να τη βοηθήσει με τον γιο της.

Συγκεκριμένα, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σχολίασε ότι ακόμα δεν ξέρει να μιλάει καλά ισπανικά, παρότι μαθαίνει. Επειτα, έστειλε ένα μήνυμα στον γιο της δημοσιογράφου που του έπαιρνε συνέντευξη και στη συνέχεια, ο Άγγλος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε άφωνος με τη συγκεκριμένη ρεπόρτερ, καθώς ρωτήθηκε... αν ήθελε να πάει σπίτι μαζί της.

Η δημοσιογράφος έσπευσε να πει ότι είχε κάνει την ερώτηση επειδή ο Μπέλιγχαμ «ήταν σαν τέλειος γιος», αλλά, με βάση την αντίδραση του μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης, κατάλαβε ότι η ερώτηση είχε άλλο νόημα. Ο νεαρός αστέρας των «μερένχες» έχει γίνει ένα είδος παιδαγωγού για τον γιο της Ιταλίδας δημοσιογράφου που καλύπτει τους αγώνες των Μαδριλένων από την Ισπανία.