Η επική απάντηση του Φλορεντίνο Πέρεθ σε οπαδό της Ρεάλ: «Ποιος είναι ο Εμπαπέ και ποιος είναι ο Ντέιβις;» (vid)

Φλορεντίνο Πέρεθ

i

PrtScr

Η επική απάντηση του Φλορεντίνο Πέρεθ σε οπαδό της Ρεάλ: «Ποιος είναι ο Εμπαπέ και ποιος είναι ο Ντέιβις;» (vid)

Κώστας Τόπας 12:13 - 08.03.2024

Ενα επικό σχόλιο έκανε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ όταν κλήθηκε να μιλήσει για τις υποθέσεις των Κιλιάν Εμπαπέ κι Αλφόνσο Ντέιβις.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ήδη πει στην Παρί Σεν Ζερμέν ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, μιας και δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του όταν λήξει στις 30 Ιουνίου. Ο 25χρονος Γάλλος αστέρας φέρεται να υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους «μερέχνες» και το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας.

Ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά σχέδια της ομάδας του. Τόσο για τον Κιλιάν Εμπαπέ όσο και για τον Αλφόνσο Ντέιβις, ο οποίος κι αυτός όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσει στη Μαδρίτη το καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν θέλησε να δώσει καμία λεπτομέρεια γύρω από τις δύο μεταγραφικές υποθέσεις που τρέχουν στο προσκήνιο για τους Μαδριλένους, λέγοντας χαρακτηριστικά σε έναν οπαδό: «Ποιος είναι ο Εμπαπέ και ποιος είναι ο Ντέιβις;»

Σε αντίθεση με τον Εμπαπέ, ωστόσο, ο οποίος είναι ελεύθερος σε λίγο περισσότερο από τρεις μήνες, το συμβόλαιο του Καναδού αμυντικού ισχύει μέχρι τα μέσα του 2025 με τη Μπάγερν Αυτό σημαίνει ότι η γερμανική ομάδα θα επιδιώξει τα ταμεία της με χρήματα για έναν από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο, με την «Marca» να ανέφερε προηγουμένως ότι οι Βαυαροί θα δεχτούν περίπου 55 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.