Η Παρί θέλει να εκδικηθεί την Ρεάλ για τον Εμπαπέ αποκτώντας τον Βινίσιους!

Η Παρί θέλει να εκδικηθεί την Ρεάλ για τον Εμπαπέ αποκτώντας τον Βινίσιους!

Κώστας Τόπας 13:32 - 08.03.2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν σκοπεύει να εκδικηθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης για την αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ, κάνοντας τα πάντα για αποκτήσει τον Βινίσιους!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αρχίσει και συνειδητοποιεί εδώ και πολύ καιρό ότι πρόκειται να χάσει τον Κιλιάν Εμπαπέ, λόγω της Ρεάλ Μαδρίτης. Αγωνίζονται επτά χρόνια ενάντια σε μια απειλή που δεν κατάφεραν να αποφύγουν. Τα χρήματα έχουν παγώσει την απόδραση του 25χρονου επιθετικού, του οποίου όνειρο, όπως είπε, είναι να υπερασπιστεί μια μέρα τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο σύλλογος του Παρισιού είναι πληγωμένος και γι' αυτό σκοπεύει να εκδικηθεί τους «μερένχες» αποκτώντας τον Βινίσιους, σύμφωνα με το «Radio Montecarlo».

«Η Παρί Σεν Ζερμέν θα προσπαθήσει να πάρει τον Βινίσιους. Θα προσπαθήσουν, δεν λέω ότι θα το κάνουν», ανέφερε ο δημοσιογράφος του γαλλικού δικτύου, Ντανιέλ Ριόλο, ο οποίος πρόσθεσε: «Όταν η Παρί θέλει κάτι, είναι ικανή να δημιουργήσει αμφιβολίες στη Ρεάλ. Εάν η Παρί συνεισφέρει ένα σημαντικό ποσό, είναι πιθανό ο Φλορεντίνο Πέρεθ να καταλήξει να τα παρατήσει».

Η πρόβλεψη του Γάλλου δημοσιογράφου δεν είναι λάθος όταν θέτει ως όρο να δεχτεί ο Φλορεντίνο Πέρεθ μια ιλιγγιώδη πρόταση για τον Βραζιλιάνο αστέρα της ομάδας. Από την άλλη, τα οικονομικά της Ρεάλ Μαδρίτης δυναμώνουν και δεν χρειάζεται να βγάλει στο «σφυρί» παίκτες. Ο Βινίσιους είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγάλα ατού της Ρεάλ Μαδρίτης , που τον έχει «δεμένο» μέχρι το 2027 και η ρήτρα αποχώρησής του είναι ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Η επική απάντηση του Φλορεντίνο Πέρεθ σε οπαδό της Ρεάλ: «Ποιος είναι ο Εμπαπέ και ποιος είναι ο Ντέιβις;» (vid)
LA LIGA

12:13 - 08.03.2024

Η επική απάντηση του Φλορεντίνο Πέρεθ σε οπαδό της Ρεάλ: «Ποιος είναι ο Εμπαπέ και ποιος είναι ο Ντέιβις;» (vid)

Ενα επικό σχόλιο έκανε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ όταν κλήθηκε να μιλήσει για τις υποθέσεις των Κιλιάν Εμπαπέ κι Αλφόνσο Ντέιβις.

Άλλο είναι αυτό που σκέφτονται οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βινίσιους είναι τόσο κολακευμένος για τις ποδοσφαιρικές του συνθήκες όσο και για τον έντονο χαρακτήρα του. Ένας σημαντικός τομέας των φιλάθλων της Ρεάλ, δεν αντέχει αυτόν τον αδάμαστο χαρακτήρα που χαλάει την εικόνα του συλλόγου. Απομακρύνεται από το πρωτότυπο ενός μαχητικού παίκτη που εστιάζει μόνο στο να βοηθά την ομάδα και ξεχνά τις αντιπαραθέσεις και τις κατακριτέες συμπεριφορές.