Ξέσπασε σε λυγμούς ο Μπέλιγχαμ κι ενοχλημένος απομάκρυνε κάμερα μετά την απώλεια του τίτλου

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

PrtScr

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Μπέλιγχαμ κι ενοχλημένος απομάκρυνε κάμερα μετά την απώλεια του τίτλου

Κώστας Τόπας 08:57 - 28.05.2023

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την απώλεια του τίτλου από την Ντόρτμουντ, ενώ φάνηκε να είναι κι ενοχλημένος απομακρύνοντας μια κάμερα, η οποία βρέθηκε μπροστά του.

Φινάλε... θρίλερ στην Bundesliga με την Ντόρτμουντ να χάνει τον τίτλο μέσα από τα χέρια της μετά την ισοπαλία με τη Μάιντζ (2-2) και την Μπάγερν να στέφεται πρωταθλήτρια Γερμανίας για 11η διαδοχική σεζόν μετά τη νίκη της επί της Κολωνίας (1-2).

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι παίκτες της Ντόρτμουντ δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς χάθηκε ο τίτλος μέσα από τα χέρια τους. Εμφανώς απογοητευμένοι στο φινάλε του ματς, με πολλούς να πέφτουν στο έδαφος μη μπορώντας να πιστέψουν πώς δεν στέφθηκαν πρωταθλητές Γερμανίας.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, μπορεί μην αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς, καθώς υπέφερε από έναν τραυματισμό στο γόνατο, ωστόσο εθεάθη να λυγίζει και να ξεσπάει σε δάκρυα, μετά το τελευταίο σφύριγμα με τη Μάιντς. Μάλιστα, μία κάμερα εμφανίστηκε μπροστά στον 19χρονο Άγγλο μεσοεπιθετικό, προκειμένου να καταγράψει τα συναισθήματά του, όμως εκείνος ενοχλημένος την έστρεψε προς τα κάτω.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ φαίνεται όλο και πιο κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της Marca, έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της Ντόρτμουντ και των «μερένχες» στα 100 εκατομμύρια ευρώ. Ετσι, θα μπορούσε έτσι να ανέβει στο βάθρο των μεγαλύτερων μεταγραφών στην ιστορία του συλλόγου, μαζί με τους Εντέν Αζάρ και Γκάρεθ Μπέιλ και μπροστά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.