Επικό τρολάρισμα της Ryanair στην Ντόρτμουντ για το χαμένο πρωτάθλημα

Γιουσουφά Μουκόκο

i

©Photo by Ralf Treese/DeFodi Images via Getty Images/Ideal Images

Επικό τρολάρισμα της Ryanair στην Ντόρτμουντ για το χαμένο πρωτάθλημα

Sportal newsroom 23:17 - 27.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:34 - 27.05.2023

Η Ryanair αποφάσισε να τρολάρει την Ντόρτμουντμε έναν ευφάνταστο τρόπο μετά την αποτυχία της να κατακτήσει τον τίτλο της Bundesliga.

Το φινάλε στο πρωτάθλημα της Bundesliga ήταν κάτι παραπάνω από επικό, με την Ντόρτμουντ να πραγματοποιεί την... αυτοκτονία του αιώνα και την Μπάγερν να το εκμεταλλεύεται για να στεφθεί πρωταθλήτρια Γερμανίας για 11η διαδοχική σεζόν και 33η φορά συνολικά στην ιστορία της.

Η Ryanair θέλησε να τρολάρει τους Βεστφαλούς για την αποτυχία τους να κατακτήσουν τον τίτλο μετά από 10 χρόνια και το έκανε με έναν ευφάνταστο τρόπο. Συγκεκριμένα, η γνωστή αεροπορική εταιρεία δημοσίευσε ένα δρομολόγιο από Λονδίνο (με την ένδειξη ARS) προς το Ντόρτμουντ, με τα στοιχεία της πτήσης να σχηματίζουν τη λέξη bottlers, η οποία χρησιμοποιείται για ομάδες που τα θαλασσώνουν πάντα στο τέλος.

Βέβαια, ο τρόπος που έχασε το πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ με τον τρόπο που το έχασε η Άρσεναλ δεν έχουν καμία σχέση, αλλά επειδή αμφότερες -άλλη λιγότερο, άλλη περισσότερο- βρέθηκαν κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, η Ryanair προχώρησε σε αυτό το πικάρισμα.