Μπέλιγχαμ: «Στη Ρεάλ Μαδρίτης με απέκτησαν για τέτοιες στιγμές - Τα πόδια μου έτρεμαν όταν τραγούδησαν το "Hey Jude"»

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

© PrtScr

Μπέλιγχαμ: «Στη Ρεάλ Μαδρίτης με απέκτησαν για τέτοιες στιγμές - Τα πόδια μου έτρεμαν όταν τραγούδησαν το "Hey Jude"»

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μίλησε για την πρώτη του εμπειρία στο νέο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τα όσα βίωσε.

Το ξεκίνημα του Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι κάτι παραπάνω από ονειρικό!

Ο Άγγλος σούπερ σταρ μετράει ήδη πέντε γκολ και μία ασίστ σε τέσσερις συμμετοχές, ενώ και το ντεμπούτο του στο νέο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Συγκεκριμένα, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη ματς-θρίλερ στο ανακαινισμένο «στολίδι» της με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να πετυχαίνει στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού το νικητήριο γκολ, στη νίκη της «βασσίλισας» επί της Χετάφε με 2-1.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», καθώς πήραν το προβάδισμα μόλις στο 11ο λεπτό με τον Μπόρχα Μαγιοράλ. Η μπάλα πήγε στον Ισπανό επιθετικό μετά από κακή λειτουργία της αντίπαλης άμυνας, αυτός βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Κέπα και με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση, με αποτέλεσμα να φέρυν το ματς στα ίσια στο 47ο λεπτό με τον Χοσέλου. Ο Ισπανός εξτρέμ πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή, και έστειλε την μπάλα χαμηλά μέσα από το δεξί δοκάρι του Σόρια για το 1-1 της Ρεάλ. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πέτυχε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ

Ο Άγγλος διεθνής πήρε την μπάλα από μια επαναφορά μέσα στην περιοχή και τέλειωσε την φάση, στην κάτω δεξιά γωνία, κάνοντας έτσι την ανατροπή (2-1).

Μετά τη λήξη του ματς, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ κλήθηκε να αποτυπώσει τα συναισθήματά του για το ντεμπούτο του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». «Η στιγμή του γκολ ήταν η πιο δυνατή που έχω ακούσει ποτέ σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Όταν τραγούδησαν το "Hey Jude" στο τέλος, ήθελα να σταματήσω και να τους ακούσω. Τα πόδια μου έτρεμαν. Με απέκτησαν για τέτοιες στιγμές. Ξέρω ότι μπορώ να το κάνω. Πρέπει να συνεχίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.