«Ο Σέρχιο Ράμος συμφώνησε με την Αλ Ιτιχάντ για διετές συμβόλαιο»

Σέρχιο Ράμος

i

© Intime

«Ο Σέρχιο Ράμος συμφώνησε με την Αλ Ιτιχάντ για διετές συμβόλαιο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:14 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:16 - 03.09.2023

Η Αλ Ιτιχάντ ήρθε σε προφορική συμφωνία και είναι έτοιμη να πυροδοτήσει το «μπαμ» με τον Σέρχιο Ράμος, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Όπως όλα δείχνουν, ο Σέρχιο Ράμος θα προστεθεί στη λίστα με τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που πήραν μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία!

Από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος, ο Ισπανός αμυντικός αποτέλεσε διακαή πόθο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, ωστόσο οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του καθιστούσαν το «αγκάθι» σε όλες τις περιπτώσεις. Να θυμίσουμε πως το τελευταίο χρονικό διάστημα, το όνομα του Ράμος ακούστηκε για την ΑΕΚ, την Μπεσίκτας και την Γαλατασαράι, ωστόσο ο επόμενος σταθμός της καριέρας του δεν θα ανήκει στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης κι όχι μόνο ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Αλ Ιτιχάντ για διετές συμβόλαιο. Τις επόμενες ημέρες, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ισπανίας αναμένεται να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο δύο ετών. 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής, ωστόσο όπως είναι λογικό ο μισθός του Ράμος αναμένεται... παχυλός.

Βόμβα: Στην Αραβία ο Σαλάχ, για να υπογράψει με την Αλ Ιτιχάντ!

Εκτός από τον Σέρχιο Ράμος, τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν την Αλ Ιτιχάντ να ολοκληρώνει ακόμη ένα μεταγραφικό «μπαμ». Συγκεκριμένα, οι Άραβες επιθυμούσαν διακαώς την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ, με τη Λίβερπουλ ωστόσο να αρνείται επανειλημμένως και κατηγορηματικά, οποιαδήποτε συζήτηση για μεταγραφή του «Φαραώ».

Η ομάδα της Αραβίας, είχε καταθέσει πρόταση 180 εκατομμυρίων για τον αστέρα της Λίβερπουλ. Ο παίκτης θα λάμβανε 90 εκατομμύρια το χρόνο και η ομάδα 60. Την ίδια μέρα ωστόσο, ο ατζέντης του Σαλάχ, Ραμί Άμπας έβαλε τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Αιγύπτιο επιθετικό να αποχωρεί από τη Λίβερπουλ, για χάρη της Αλ Ιτιχάντ. Ο Άμπας λοιπόν, ξεκαθάρισε πως αν ήθελε ο εκπρόσωπος του να αποχωρήσει φέτος, τότε δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιο του την περσινή χρονιά.

Η Ευρώπη χάνει τα μεγαλύτερά της αστέρια για τα δολάρια και τα πετροδόλαρα (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:54 - 02.09.2023

Η Ευρώπη χάνει τα μεγαλύτερά της αστέρια για τα δολάρια και τα πετροδόλαρα (vids)

Μέσα σε επτά μήνες τα ευρωπαϊκά γήπεδα έχασαν τα τρία μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου, με τους Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ να εγκαταλείπουν τη Γηραιά Ήπειρο για νέες περιπέτειες και παχυλά συμβόλαια στη Σαουδική Αραβία και στις ΗΠΑ.

Τα πράγματα ωστόσο φαίνεται να έχουν πάρει άλλη τροπή και ο Σαλάχ όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται μερικές ώρες μακριά από το να ανακοινωθεί επίσημα από την Αλ Ιτιχάντ. Μάλιστα, έχει οριστεί και η ημερομηνία της πρώτης του εμφάνισης με την ομάδα, η οποία θα είναι στις 15/09, κόντρα στην Αλ Ακχούντ.