Στην Αραβία ο Σαλάχ, για να υπογράψει με την Αλ Ιτιχάντ!

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

Naomi Baker/Getty Images

Στην Αραβία ο Σαλάχ, για να υπογράψει με την Αλ Ιτιχάντ!

Ιάσονας Τσίλης 10:54 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 03.09.2023

Έτοιμη για μια τεράστια μεταγραφή είναι η Αλ Ιτιχάντ, καθώς ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρίσκεται στη Τζέντα, για να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο επιμένων νικά. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επικείμενη μεταγραφή του Μοχάμεντ Σαλάχ στην Αλ Ιτιχάντ.

Οι Άραβες επιθυμούσαν διακαώς την απόκτηση του Αιγύπτιου, με τη Λίβερπουλ ωστόσο να αρνείται επανειλλημένως και κατηγορηματικά, οποιαδήποτε συζήτηση για μεταγραφή του «Φαραώ».

Η ομάδα της Αραβίας, είχε καταθέσει πρόταση 180 εκατομμυρίων για τον αστέρα της Λίβερπουλ. Ο παίκτης θα λάμβανε 90 εκατομμύρια το χρόνο και η ομάδα 60. Την ίδια μέρα ωστόσο, ο ατζέντης του Σαλάχ, Ραμί Άμπας έβαλε τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Αιγύπτιο επιθετικό να αποχωρεί από τη Λίβερπουλ, για χάρη της Αλ Ιτιχάντ. Ο Άμπας λοιπόν, ξεκαθάρισε πως αν ήθελε ο εκπρόσωπος του να αποχωρήσει φέτος, τότε δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιο του την περσινή χρονιά.

«Αν σκεφτόμασταν να φύγουμε από τη Λίβερπουλ φέτος, δεν θα ανανεώναμε το συμβόλαιο με τον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι. Ο Μοχάμεντ παραμένει αφοσιωμένος στη Λίβερπουλ», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Άμπας.

Στο ίδιο μήκος κύματος, είχε κινηθεί και ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος είχε δηλώσει: «Δεν έχουμε προσφορά. Ο Μο Σαλάχ είναι παίκτης της Λίβερπουλ και για όλα αυτά που κάνουμε είναι απαραίτητος. Ακόμα κι αν υπήρχε κάτι, η απάντηση θα ήταν όχι. Ο Μο είναι 100% αφοσιωμένος στη Λίβερπουλ. Δεν υπάρχει τίποτα για να μιλήσουμε».

Ζοάο Φέλιξ ο εκλεκτός της Λίβερπουλ αν φύγει ο Σαλάχ
PREMIER LEAGUE

11:45 - 28.08.2023

Ζοάο Φέλιξ ο εκλεκτός της Λίβερπουλ αν φύγει ο Σαλάχ

Το «σύννεφο» που αιωρείται πάνω από το πρόσωπο του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ σχετικά με το μέλλον του στην Αγγλία καλά κρατεί, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, να αναζητά ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν τον Αιγύπτιο αστέρα σε περίπτωση που αποχωρήσει.

Τα πράγματα ωστόσο δείχνουν να έχουν πάρει άλλη τροπή και ο Σαλάχ όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται μερικές ώρες μακριά από το να ανακοινωθεί επίσημα από την Αλ Ιτιχάντ, σύμφωνα με ρεπορτάζ τα οποία ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα. Μάλιστα, έχει οριστεί και η ημερομηνία της πρώτης του εμφάνισης με την ομάδα, η οποία θα είναι στις 15/09, κόντρα στην Αλ Ακχούντ