Η Άλ Ιτιχάντ ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Σαλάχ αλλά η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να το σκεφτεί

Μοχάμεντ Σαλάχ

Η Άλ Ιτιχάντ ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Σαλάχ αλλά η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να το σκεφτεί

Μαρία Δαλιάνη • 09:07 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Μπορεί ο Γιούργκεν Κλοπ να έχει επισημάνει επανειλημμένως πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ συνεχίζει στο «Άνφιλντ» όμως από ότι φαίνεται οι Άραβες δεν έχουν πάρει ακόμα το μήνυμα και ετοιμάζουν νέα πρόταση για τον Αιγύπτιο εξτρέμ.

Μπορεί στις τάξεις της Λίβερπουλ να θεωρείται δεδομένο ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα των «reds» με τον προπονητή, Γιούργκεν Κλοπ, να έχει τονίσει επανειλημμένα, ότι ο Μο δεν πωλείται, όμως οι Σαουδάραβες συνεχίζουν να ασκούν πιέσεις.

Μάλιστα, μετά τον αγώνα για το πρωτάθλημα της Premier League με την Νιουκάστλ είχε τονίσει πως για αυτόν δεν τίθεται θέμα μετακίνησης του Σαλάχ στη Σαουδική Αραβία αναφέροντας χαρακτηριστικά σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν η ιστορία του Μοχάμεντ Σαλάχ στην Άλ Ιτιχάντ  έχει τελειώσει είχε πει χαρακτηριστικά: «Για μένα έχει τελειώσει !»

Ενώ σε πιο παλιές δηλώσεις του είχε αναφέρει «Δεν έχουμε λάβει κάποια προσφορά για τον Σαλάχ. Ο Μο είναι παίκτης της Λίβερπουλ. Αν έρθει κάποια πρόταση, η απάντηση θα είναι αρνητική»

Ωστόσο η Άλ Ιτιχάντ φαίνεται, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ στην διοίκηση της Λίβερπουλ.To ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ναι μεν ο Αιγύπτιος έχει δελεαστεί από τα χρήματα των Σαουδάραβων όμως θα σεβαστεί την απόφαση της Λίβερπουλ χωρίς να θέλει να πιέσεις καταστάσεις.

Ζοάο Φέλιξ ο εκλεκτός της Λίβερπουλ αν φύγει ο Σαλάχ
PREMIER LEAGUE

11:45 - 28.08.2023

Ζοάο Φέλιξ ο εκλεκτός της Λίβερπουλ αν φύγει ο Σαλάχ

Το «σύννεφο» που αιωρείται πάνω από το πρόσωπο του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ σχετικά με το μέλλον του στην Αγγλία καλά κρατεί, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, να αναζητά ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν τον Αιγύπτιο αστέρα σε περίπτωση που αποχωρήσει.

Ο Σαλάχ έχει σκοράρει 187 γκολ σε 307 εμφανίσεις από τότε που πήγε στη Λίβερπουλ το 2017, βοηθώντας τον σύλλογο να κερδίσει την Premier League και το Champions League.