Συζητάει με τη Μπάγερν για τον Γκράβενμπερχ η Λίβερπουλ

Γκράβενμπερχ

i

©PrtScr

Συζητάει με τη Μπάγερν για τον Γκράβενμπερχ η Λίβερπουλ

Κώστας Τσιακλής 20:40 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:40 - 30.08.2023

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μπάγερν Μονάχου για την περίπτωση του Ράιαν Γκράβενμπερχ.

Η Λίβερπουλ προσπαθεί να αποκτήσει ακόμα ένα μέσο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Οι «κόκκινοι» συνδέονται εδώ και καιρό με τον Ράιαν Γκράβενμπερχ της Μπάγερν Μονάχου και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκονται πλέον σε επαφές με τους «Βαυαρούς».

Την περασμένη σεζόν η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν ήταν καλή στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς και έτσι έμεινε εκτός τετράδας της Premier League και κατά συνέπεια εκτός του φετινού Champions League. Η Λίβερπουλ εστίασε την προσοχή της στο να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή και απέκτησε ήδη τους Αλέξις ΜακΆλιστερ, Έντο και Ντομινίκ Σομποσλάι. 

Οι «κόκκινοι» όμως φέρεται ότι θέλουν να προσθέσουν ακόμα ένα παίκτη στη συγκεκριμένη θέση πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Αυτός που παίζει περισσότερο στα ρεπορτάζ της ομάδας εδώ και αρκετό καιρό είναι ο Ράιαν Γκράβενμπερχ της Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Λίβερπουλ πέρασε το επόμενο στάδιο και απευθύνθηκε στους «Βαυαρούς» για τον παίκτη. 

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος της Athletic, Ντέιβιντ Ορνστέιν, οι «κόκκινοι» βρίσκονται σε επαφές με τη Μπάγερν για τη μόνιμη μεταγραφή του Ολλανδού. Οι δύο ομάδες συνομιλούν για την κοστολόγηση του 21χρονου και αν η Λίβερπουλ θεωρήσει πως είναι κατορθωτή τότε θα καταθέσει σύντομα επίσημη πρόταση. Για την ώρα πάντως η συμφωνία δεν είναι κοντά και δεν είναι σίγουρο ότι θα επιτευχθεί. 

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Γκράβενμπερχ θέλει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο ο παίκτης φέρεται να επιθυμεί να πάει στη Λίβερπουλ. Την ίδια ώρα η Γιουνάιτεντ έχει θέσει ως προτεραιότητα τον Σοφιάν Άμραμπατ της Φιορεντίνα. Η Μπάγερν είναι ανοικτή σε προτάσεις για τον 21χρονο όμως η πώληση του θα εξαρτηθεί και από την εξεύρεση αντικαταστάτη. Όπως προαναφέραμε την Τετάρτη (30/08) ο Τόμας Τούχελ θέλει να πάρει στη Μπάγερν τον Ζοάο Παλίνια της Φούλαμ. Η περίπτωση του πάντως δεν θα είναι εύκολη αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027 ενώ έχει τραβήξει τα βλέμματα και άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.