Η Μάντσεστερ Σίτι συμφώνησε με τη Γουλβς για τον Νούνιες

Ματέους Νούνιες

i

©PrtScr

Η Μάντσεστερ Σίτι συμφώνησε με τη Γουλβς για τον Νούνιες

Κώστας Τσιακλής 17:20 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:20 - 30.08.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε σε συμφωνία με τη Γουλβς για την απόκτηση του Ματέους Νούνιες.

Η πίεση της Μάντσεστερ Σίτι απέδωσε και οι «πολίτες» κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία με τη Γουλβς για την απόκτηση του Ματέους Νούνιες. Το κόστος της μεταγραφής θα είναι 55 εκατομμύρια ευρώ, με τους «λύκους να παίρνουν επίσης τον Τόμι Ντόιλ. 

Μετά τον τραυματισμό του Κέβιν Ντε Μπρόινε η Μάντσεστερ Σίτι κινήθηκε άμεσα στο μεταγραφικό παζάρι για να βρει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Βέλγο μεσοεπιθετικό. Οι «πολίτες» κατέληξαν πως αυτός θα πρέπει να είναι ο Ματέους Νούνιες και ξεκίνησαν να πιέζουν τη Γουλβς να τον παραχωρήσει. Τη μεταγραφή ήθελε επίσης και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος σταμάτησε να προπονείται με τη Γουλβς προκειμένου να αναγκάσει τη διοίκηση να τον αφήσει να φύγει. 

Όλη αυτή η πίεση και από τις δύο πλευρές φαίνεται να έπιασε τόπο αφού η Σίτι κατάφερε να συμφωνήσει τελικά με τη Γουλβς. Όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι, Φαμπρίτσιο Ρομάνο και Ντέιβιντ Ορνστέιν, το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 55 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον στους «λύκους» θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τομι Ντόιλ. Ο νεαρός Άγγλος της Σίτι θα πάει στη Γουλβς πιθανότατα ως δανεικός με οψιόν αγοράς πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πάντως θα διατηρεί 50% ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Νούνιες βρίσκεται στη Γουλβς μόλις από τον Αύγουστο του 2022, όταν και αποκτήθηκε με 45 εκατομμύρια ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο 24χρονος άσος την περασμένη σεζόν είχε καταγράψει 39 συμμετοχές, με απολογισμό ένα γκολ και μια ασίστ. Ο Νούνιες ξεκίνησε βασικός και στα δύο φετινά παιχνίδια της Γουλβς και μάλιστα αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στην ήττα με 1-4 από τη Μπράιτον. Η περασμένη σεζόν θα είναι εκτός απροόπτου και η μοναδική που θα έχει με την ομάδα του «Μολινό».