Η Τσέλσι θέλει να κάνει δικό της το μεγάλο αστέρι της Σίτι

Κόουλ Πάλμερ

i

prtscr

Η Τσέλσι θέλει να κάνει δικό της το μεγάλο αστέρι της Σίτι

Ορέστης Καδδάς 15:25 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 30.08.2023

Η Τσέλσι θέλει να κάνει δικό της το μεγάλο ταλέντο της Μάντσεστερ Σίτι, Κόουλ Πάλμερ, και οι «Πολίτες» είναι πρόθυμοι να τον αποχωριστούν για την κατάλληλη τιμή.

Οι μεταγραφικές «βόμβες» της Τσέλσι μοιάζει να μην έχουν σταματημό το φετινό καλοκαίρι με την ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο να εξετάζει πλέον έντονα την περίπτωση του Κόουλ Πάλμερ της Μάντσεστερ Σίτι. Τόσο ο σύλλογος του Μάντσεστερ όσο και ο παίκτης φέρεται να είναι θετικοί στη συγκεκριμένη εξέλιξη, με τους «Πολίτες» φυσικά να περιμένουν μια αρκετά μεγάλη προσφορά από τους Λονδρέζους για να τον αποχωριστούν.

Ο 21χρόνος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 και ήταν βασικός στο πρόσφατο Euro U21 το οποίο και κατέκτησε η Αγγλία. Ο Πάλμερ είχε σκοράρει στον ημιτελικό απέναντι στο Ισραήλ το 2ο γκολ των «Νεαρών Λιονταριών». 

Ο χρόνος συμμετοχής του ήταν αρκετά περιορισμένος την περασμένη σεζόν, αλλά αυτό φαίνεται να αλλάζει φέτος. Ο Πάλμερ αγωνίστηκε τόσο στο Community Shield απέναντι στην Άρσεναλ, όσο και στο Super Cup με τη Σεβίλλη και μάλιστα σκόραρε και στα δύο. Με τις εμφανίσεις του έδειξε στον Γκουαρδιόλα πως μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά, αλλά δεν γνωρίζουμε αν ο Καταλανός έχει πειστεί πως μπορεί να διεκδικήσει θέση βασικού.

Αγγλική μάχη για τον Φατί
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:36 - 30.08.2023

Αγγλική μάχη για τον Φατί

Τότεναμ και Τσέλσι φαίνεται ότι ενδιαφέρονται για τον Ανσού Φατί, με την ομάδα του Ποστέκογλου να βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τη Μπαρτσελόνα για το δανεισμό του.

Εφόσον πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή θα πρόκειται για την 10η το φετινό μεταγραφικό παζάρι για την Τσέλσι μετά τους Καϊσέδο, Λάβια, Ντισασί, Τζάκσον, Ουγκοτσουκβού, Σάντσεθ, Πέτροβιτς, Γουάσινγκτον και Άντζελο και πολύ πιθανό να υπάρξει και συνέχεια.