Θέλει τον Παλίνια στη Μπάγερν ο Τούχελ

Ζοάο Παλίνια

i

©PrtScr

Θέλει τον Παλίνια στη Μπάγερν ο Τούχελ

Κώστας Τσιακλής 16:54 - 30.08.2023

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή και ο Τόμας Τούχελ επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ του τον Ζοάο Παλίνια της Φούλαμ.

Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει τις προσπάθειες ενίσχυσης και εκτός από κεντρικό αμυντικό, ο Τόμας Τούχελ θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του και ένα νέο αμυντικό χαφ. Πρώτος στόχος των «Βαυαρών» φέρεται να είναι ο Ζοάο Παλίνια της Φούλαμ.

Η σεζόν στη Bundesliga ξεκίνησε όπως άλλωστε και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε δυναμικά με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι σε Βέρντερ Βρέμης και Άουγκσμπουργκ. Παρά το γεγονός αυτό οι «Βαυαροί» θέλουν να ενισχυθούν περαιτέρω για να μπορέσουν να διεκδικήσουν όλα τα πιθανά τρόπαια. 

Εδώ και μέρες ακούγεται πως η Μπάγερν θέλει να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό και ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για τον Τρέβοχ Τσάλομπα. Επιπλέον έχει στη λίστα της και τον Άρμελ Μπέλα Κότσαπ της Σαουθάμπτον. Πλέον ένα νέο δημοσίευμα της Bild αναφέρει πως η ομάδα του Τόμας Τούχελ θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του και ένα νέο αμυντικό χαφ.

Εκλεκτός του Γερμανού τεχνικού σύμφωνα με τον Κρίστιαλ Φαλκ είναι ο Ζοάο Παλίνια της Φούλαμ. Η περίπτωση του πάντως δεν θα είναι εύκολη αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027 ενώ έχει τραβήξει τα βλέμματα και άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Η Φούλαμ αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρή στις διαπραγματεύσεις. Όπως ισχυρίζεται το SkySports η Λονδρέζικη ομάδα κοστολογεί τον Πορτογάλο μέσο στα 93 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Παλίνια βρίσκεται στη Φούλαμ από τον Ιούλιο του 2022 όταν και αποκτήθηκε από τη Σπόρτινγκ με 20 εκατομμύρια ευρώ. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 40 συμμετοχές και μεταξύ άλλων είχε τέσσερα τέρματα. Ο 28χρονος είναι φυσικά βασικός και στο ξεκίνημα τη φετινής αγωνιστικής περιόδου σκόραρε απέναντι στην Άρσεναλ και χάρισε ένα βαθμό στην ομάδα του, σε μια αναμέτρηση που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες.  

Εξαλλος ο Τούχελ με δημοσιογράφο που τον ρωτούσε για περαιτέρω ενίσχυση
BUNDESLIGA

11:14 - 29.08.2023

Εξαλλος ο Τούχελ με δημοσιογράφο που τον ρωτούσε για περαιτέρω ενίσχυση

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, έγινε έξαλλος μετά από ερώτηση δημοσιογράφου ο οποίος ρώτησε τον Γερμανό τεχνικό για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές από τους Βαυαρούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπάγερν πραγματοποίησε πέντε μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα απέκτησε τους Χάρι Κέιν, Κιμ Μιν Τζάε, Ντάνιελ Πέρετζ, Κόνραντ Λάιμερ και Ραφαέλ Γκερέιρο.