Η «αποικία» της Λίβερπουλ στη Σαουδική Αραβία μεγαλώνει

Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ

i

prtscr

Η «αποικία» της Λίβερπουλ στη Σαουδική Αραβία μεγαλώνει

Ορέστης Καδδάς 11:44 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 01.09.2023

Ένας ακόμα παίκτης που αγωνίστηκε στη Λίβερπουλ, οδεύει προς τη Σαουδική Αραβία με τον Τζoρτζίνιο Βαϊνάλντουμ να τα βρίσκει με την Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ.

Η Σαουδική Αραβία συνεχίζει να παίρνει παίκτες που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τη Λίβερπουλ και ο τελευταίος είναι ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την Αλ Ετιφάκ, της οποίας προπονητής είναι ο Στίβεν Τζέραρντ. Επίσης, εκεί αγωνίζεται από φέτος και ο Τζόρνταν Χέντερσον με τον αρχηγό της Λίβερπουλ να αναμένεται να σμίξει με τον παλιό του συμπαίκτη. 

Ο Ολλανδός μέσος απ' όταν έφυγε από το Λίβερπουλ δεν έχει σταθεί καθόλου τυχερός έχοντας σοβαρούς τραυματισμούς τόσο στην Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία ανήκει αυτή τη στιγμή, όσο και στη Ρόμα, όπου είχε δοθεί δανεικός για να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Το ποσό της μεταγραφής αναμένεται να ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια ευρώ με την Παρί να μην έχει κανένα θέμα με την παραχώρησή του.

Σίγουρα θα ελπίζει πως η σύνδεσή του έστω και έμμεση με τη Λίβερπουλ θα τον βοηθήσει να αναγεννήσει την καριέρα του, ακόμα και αν είναι στη Σαουδική Αραβία.

Θυμίζουμε πως στη Σαουδική Αραβία έχει πάει τόσο ο Σαντιό Μανέ όσο και ο Φαμπίνιο, ενώ οι σειρήνες για τον Μοχάμεντ Σαλάχ δεν λένε να σταματήσουν παρά τα συνεχόμενα «όχι» της Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ διαθέτει τη μεσαία γραμμή του μέλλοντος
PREMIER LEAGUE

10:10 - 01.09.2023

Η Λίβερπουλ διαθέτει τη μεσαία γραμμή του μέλλοντος

Μπορεί να μην κατάφερε να αποκτήσει έναν από τους καθαρόαιμους αμυντικούς μέσους που επιθυμούσε, ωστόσο η Λίβερπουλ έχει πλέον ένα από τα πιο νεανικά ρόστερ στο χώρο του κέντρου, επενδύοντας για το μέλλον.

Ο 32χρόνος την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στη Ρόμα έχοντας 23 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας δύο γκολ και μια ασίστ, προϊόν και του σοβαρού τραυματισμού που είχε τον Αύγουστο το 2022, ο οποίος τον άφησε εκτός μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023.