«Έκλεισε» Γκράβενμπερχ η Λίβερπουλ - Παίρνει Ρεγκιλόν η Γιουνάιτεντ

Γκράβενμπερχ

i

©PrtScr

«Έκλεισε» Γκράβενμπερχ η Λίβερπουλ - Παίρνει Ρεγκιλόν η Γιουνάιτεντ

Κώστας Τσιακλής 21:37 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 31.08.2023

Η Λίβερπουλ έφτασε σε συμφωνία με τη Μπάγερν Μονάχου για τον Ράιαν Γκράβενμπερχ. Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχωράει στο δανεισμό του Σέρχιο Ρεγκιλόν.

Ραγδαίες εξελίξεις στην Αγγλία με τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκονται κοντά σε μεταγραφή. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ συμφώνησε με τη Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Ράιαν Γκράβενμπερχ ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πάρουν ως δανεικό τον Σέρχιο Ρεγκιλόν από την Τότεναμ. 

Τις προηγούμενες μέρες είχαμε αναφέρει πως η Λίβερπουλ ψάχνει να ενισχυθεί με ακόμα ένα μέσο και είχε απευθυνθεί στη Μπάγερν Μονάχου για τον Ράιαν Γκράβενμπερχ. Τα ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκαν και έτσι οι «κόκκινοι» έφτασαν σε συμφωνία με τους «Βαυαρούς»  για τον νεαρό Ολλανδό. Η Λίβερπουλ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, θα βγάλει από τα ταμεία της αρχικά 40 εκατομμύρια ευρώ ενώ θα πληρώσουν ακόμα πέντε εκατομμύρια ευρώ με τη μορφή των μπόνους.  

Ο Γκράβενμπερχ θα ταξιδέψει άμεσα στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος αυτό θα έχει διάρκεια μέχρι το 2028. 

Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να λύνει το πρόβλημα που είχε προκύψει στο αριστερό άκρο της άμυνας μετά και τον τραυματισμό του Λουκ Σο. Νωρίτερα μέσα στην ημέρα είχε γίνει λόγος πως οι «κόκκινοι διάβολοι» σκέφτονται σοβαρά να κινηθούν για την απόκτηση του Σέρχιο Ρεγκιλόν. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ προχώρησε με την περίπτωση του Ισπανού και έλαβε άδεια από την Τότεναμ να κάνει ιατρικές εξετάσεις στον ποδοσφαιριστή. Αξίζει να σημειωθεί πως προτεραιότητα αρχικά ήταν ο Μαρκ Κουκουρέγια της Τσέλσι ωστόσο τελικά δεν προχώρησε το συγκεκριμένο ντιλ. 

Η Άλ Ιτιχάντ ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Σαλάχ αλλά η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να το σκεφτεί
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:07 - 31.08.2023

Η Άλ Ιτιχάντ ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Σαλάχ αλλά η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να το σκεφτεί

Μπορεί ο Γιούργκεν Κλοπ να έχει επισημάνει επανειλημμένως πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ συνεχίζει στο «Άνφιλντ» όμως από ότι φαίνεται οι Άραβες δεν έχουν πάρει ακόμα το μήνυμα και ετοιμάζουν νέα πρόταση για τον Αιγύπτιο εξτρέμ.

Ο 26χρονος την περασμένη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία είχε 12 συμμετοχές. Ο Ισπανός φαίνεται ότι δεν έχει θέση στα βασικά πλάνα του Άγγελου Ποστέκογλου και έτσι το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει από το σύλλογο του Βόρειου Λονδίνου. Στην Τότεναμ βρίσκεται από το 2020 όταν και αποκτήθηκε με 30 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά με τους «Σπερς» κατέγραψε μέχρι στιγμής 67 συμμετοχές με απολογισμό δύο γκολ και εννέα ασίστ.