Σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για τον Ρεγκιλόν η Γιουνάιτεντ

Σέρχιο Ρεγκιλόν

i

©PrtScr

Σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για τον Ρεγκιλόν η Γιουνάιτεντ

Κώστας Τσιακλής 18:04 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 31.08.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει για αριστερό μπακ και σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για τον Σέρχιο Ρεγκιλόν της Τότεναμ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης στο αριστερό άκρο της άμυνας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αξιολογούν διάφορες περιπτώσεις και φαίνεται ότι σκέφτονται σοβαρά να κινηθούν για τον Σέρχιο Ρεγκιλόν. 

Η ομάδα του Μάντσεστερ πούλησε στην Αλ Νασρ τον Άλεξ Τέλες ενώ παραχώρησε δανεικό τον Μπράντον Γουίλιαμς στην Ίπσουιτς. Αυτό που δεν υπολόγισαν οι άνθρωποι της ομάδας ήταν οι τραυματισμοί των Τάιλερ Μαλάσια και Λουκ Σο. Ο Άγγλος αριστερός μπακ τραυματίστηκε λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα.

Γνωρίζοντας αυτά τα δεδομένα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά τη λύση στο πρόβλημα μέσω κάποιας μεταγραφής χαμηλού κόστους. Τις προηγούμενες μέρες η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ κινήθηκε για την απόκτηση του Μαρκ Κουκουρέγια από την Τσέλσι. Μάλιστα οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ για δανεισμό του Ισπανού. 

Πλέον σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Athletic, Ντέιβιντ Ορνστέιν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για ακόμα έναν Ισπανό ακραίο μπακ. Όπως αναφέρεται ο σύλλογος του Μάντσεστερ σκέφτεται σοβαρά να κάνει πρόταση στην Τότεναμ για τον Σέρχιο Ρεγκιλόν. Αυτή η σκέψη ήρθε μετά το παιχνίδι της Τσέλσι με τη Γουίμπλεντον, στο οποίο αγωνίστηκε βασικός ο Κουκουρέγια. Πάντως η μεταγραφή του 25χρονου σε καμία περίπτωση δεν είναι χαμένη.

Όσο αφορά τον Ρεγκιλόν, ο 26χρονος την περασμένη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία είχε 12 συμμετοχές. Ο Ισπανός φαίνεται ότι δεν έχει θέση στα βασικά πλάνα του Άγγελου Ποστέκογλου και έτσι το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει από το σύλλογο του Βόρειου Λονδίνου. Στην Τότεναμ βρίσκεται από το 2020 όταν και αποκτήθηκε με 30 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά με τους «Σπερς» κατέγραψε μέχρι στιγμής 67 συμμετοχές με απολογισμό δύο γκολ και εννέα ασίστ.