Ακόμα δύο ομάδες στο κυνήγι του Κουτίνιο

Φελίπε Κουτίνιο

i

©Print Screen

Ακόμα δύο ομάδες στο κυνήγι του Κουτίνιο

Κώστας Τσιακλής 17:04 - 31.08.2023

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Ρεάλ Μπέτις και Μπεσίκτας θέλουν να αποκτήσουν τον Φελίπε Κουτίνιο.

Ακόμα δύο ομάδες μπήκαν στο κυνήγι για την απόκτηση του Φελίπε Κουτίνιο. Συγκεκριμένα Ρεάλ Μπέτις και Μπεσίκτας προσέγγισαν την Άστον Βίλα προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. 

Η μεταγραφική περίοδος φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, με την αυλαία να πέφτει τα ξημερώματα του Σαββάτου (02/09). Ένας από τους παίκτες που θα μας απασχολήσουν φαίνεται ότι θα είναι ο Φελίπε Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την Άστον Βίλα, με τρεις ομάδες να βρίσκονται μέσα στη διεκδίκηση του. 

Πριν μερικές ημέρες είχε αναφερθεί ότι ο Κουτίνιο είχε συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους με την Αλ Ντουχάιλ. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας δεν είχε εξασφαλίσει όμως το «ναι» της Άστον Βίλα. Αυτό το γεγονός δίνει την ευκαιρία λοιπόν σε ακόμα δύο ομάδες να τον προσθέσουν στο δυναμικό τους. Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Ρεάλ Μπέτις και Μπεσίκτας απευθύνθηκαν σήμερα στην αγγλική ομάδα. Σύμφωνα με τον ίδιο οι «χωριάτες» είναι ανοικτοί να τον παραχωρήσουν υπό τους δικούς της όρους και έτσι η επιλογή ανήκει πλέον στον Κουτίνιο. 

«Συμφώνησε με Νότιγχαμ ο Βλαχοδήμος»
PREMIER LEAGUE

13:27 - 31.08.2023

«Συμφώνησε με Νότιγχαμ ο Βλαχοδήμος»

Όπως δημοσίευσε ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Fabrizio Romano, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη και απομένει η συμφωνία με την Μπενφίκα για τη παραχώρηση του παίκτη.

Ο 31χρονος μοιάζει δύσκολο να βρει θέση βασικού στην ομάδα του Ουνάι Έμερι μετά τις μεταγραφές των Μούσα Ντιαμπί, Νικολό Ζανιόλο και Γιούρι Τίλεμανς. Ο Κουτίνιο βρίσκεται στην Άστον Βίλα από τον Ιανουάριο του 2022 όταν και αποκτήθηκε αρχικά ως δανεικός και στη συνέχεια με 20 εκατομμύρια ευρώ από τη Μπαρτσελόνα. Συνολικά κατέγραψε 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μέτρησε μόλις έξι γκολ και τρεις ασίστ. Στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου αγωνίστηκε ως αλλαγή σε δύο παιχνίδια.