Συμφωνία της Τσέλσι με τη Σίτι για την απόκτηση του Πάλμερ

Κόουλ Πάλμερ

i

prtscr

Συμφωνία της Τσέλσι με τη Σίτι για την απόκτηση του Πάλμερ

Ιάσονας Τσίλης 21:36 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 30.08.2023

Παίκτης της Τσέλσι θα πρέπει να θεωρείται ο Κόουλ Πάλμερ, με τους «μπλε» να τα βρίσκουν σε όλα με τη Μάντσεστερ Σίτι και την επίσημη ανακοίνωση, να είναι θέμα χρόνου.

Κοντά σε μία ακόμα μεταγραφή βρίσκεται η Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Κόουλ Πάλμερ από την Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο της Athletic, Ντέιβιντ Ορνστάιν, η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, συμφώνησε με τους πολίτες και η μεταγραφή θα κοστίσει 40-45 εκατομμύρια λίρες. Το επόμενο 24ωρο αναμένεται να περάσει και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στο Λονδίνο.

Ο Πάλμερ, αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα άκρα της επίθεσης με την ίδια ευκολία. Με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι έχει αγωνιστεί σε 41 αναμετρήσεις, έχοντας βρει δίχτυα έξι φορές.

Ήταν μέλος της περσινής ομάδας των «πολιτών», που κατέκτησε το τρεμπλ, μετρώντας μάλιστα 25 συμμετοχές, τις περισσότερες από κάθε άλλη σεζόν του στο νησί.

Φέτος, ξεκίνησε εντυπωσιακά τη χρονιά και έχει πετύχει ήδη δύο γκολ σε κρίσιμα μάλιστα, παιχνίδια. Σκόραρε απέναντι στην Άρσεναλ στο Community Shield, δίνοντας στη Σίτι το προβάδισμα, το οποίο ωστόσο δεν μπόρεσε να κρατήσει, καθώς ισοφαρίστηκε στο 99' από τον Τροσάρ και έχασε με 4-1 στα πέναλτι.

Ο αναγεννημένος Στέρλινγκ είναι το μεγαλύτερο επιθετικό όπλο της Τσέλσι
PREMIER LEAGUE

18:24 - 30.08.2023

Ο αναγεννημένος Στέρλινγκ είναι το μεγαλύτερο επιθετικό όπλο της Τσέλσι

Μετά από την μέτρια περσινή σεζόν του, ο Ραχίμ Στέρλινγκ δείχνει να βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό, υπό τις οδηγίες του Ποτσετίνο και είναι έτοιμος να ηγηθεί, στην επιθετική γραμμή της Τσέλσι.

Ακόμα σημαντικότερο, ήταν το γκολ του απέναντι στη Σεβίλλη στο Σούπερ Καπ Ευρώπης, με το οποίο ισοφάρισε η ομάδα του Πεπ και έστειλε την αναμέτρηση στη διαδικασία των πέναλτι, όπου και επικράτησε με 5-4, κατακτώντας το τρόπαιο.