Δανεικός από την Μπαρτσελόνα στην Μπράιτον ο Φάτι

Ανσού Φατί

i

©Photo by Alex Caparros/Getty Images

Δανεικός από την Μπαρτσελόνα στην Μπράιτον ο Φάτι

Μαρία Δαλιάνη • 12:23 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Η Μπράιτον σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, συμφώνησε σε όλα με την Μπαρτσελόνα και τον Ανσού Φατί με τους Άγγλους να ετοιμάζονται να «πυροδοτήσουν» την βόμβα της μετακίνησης του Ισπανού διεθνή από τους «μπλαουγκράνα».

Στην Αγγλία και στην Μπράιτον από ότι φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανσού Φατί με τους δύο συλλόγους να έχουν έρθει σε συμφωνία για τον μονοετή δανεισμό του 20χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Στη συμφωνία των δυο πλευρών δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς για τον παίκτη με τους Άγγλους ωστόσο να αναλαμβάνουν να καλύψουν ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του Φάτι.

Ο Φάτι αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα (31/08) στην Αγγλία προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να επισημοποιηθεί το deal με τους Άγγλους.

Η Μπράιτον ουσιαστικά άρπαξε τελευταία στιγμή τον Ισπανό διεθνή μέσα απο τα χέρια των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Τότεναμ οι οποίες επίσης είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του.

Αγγλική μάχη για τον Φατί
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:36 - 30.08.2023

Αγγλική μάχη για τον Φατί

Τότεναμ και Τσέλσι φαίνεται ότι ενδιαφέρονται για τον Ανσού Φατί, με την ομάδα του Ποστέκογλου να βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τη Μπαρτσελόνα για το δανεισμό του.

Την περσινή σεζόν ο 20χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε 51 συμμετοχές σκόραρε δέκα γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ σε 1.824 αγωνιστικά λεπτά για τους Καταλανούς.