Ο εκνευρισμός του Μπέλιγχαμ προς τους διαιτητές: «Κάθε εβδομάδα τα ίδια σ***» (vid)

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

PrtScr

Ο εκνευρισμός του Μπέλιγχαμ προς τους διαιτητές: «Κάθε εβδομάδα τα ίδια σ***» (vid)

Κώστας Τόπας 09:36 - 23.01.2024

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ήταν έξαλλος με τις διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα με την Αλμερία, με αποτέλεσμα να τα βάλει και με τους ίδιους τους διαιτητές.

Οι παίκτες της Ρεάλ έφυγαν χάνοντας με 2-0 στο ημίχρονο στον αγώνα με την Αλμερία και θυμωμένοι από το αποτέλεσμα, ορισμένοι παίκτες ήταν έξαλλοι με τον διαιτητή. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, όπως έδειξε το Movistar, έμεινε να περιμένει τη διαιτητική ομάδα πριν πάει στα αποδυτήρια και έκανε ξεκάθαρα τα παράπονά του στον Ερνάντες Μαέσο.

«Ένα φάουλ εδώ και άλλο εκεί» λέει ο Άγγλος μέσος στον διαιτητή, ο οποίος συμφωνεί με τον ποδοσφαιριστή ενώ του λέει να φύγει από το γήπεδο. «Συμφωνώ μαζί σου σε αυτό», που φέρνει ειρωνική ανακούφιση στο Μπέλιγχαμ. «Ω, Θεέ μου... υπέροχα», λέει ο παίκτης της Μαδρίτης, πριν κάνει έναν τελευταίο ισχυρισμό: «Δεν μου δίνεις ούτε ένα γ*** φάουλ».

Σφοδρή επίθεση της Ρεάλ στον Τσάβι: «Τα 600 παιχνίδια του με την Μπαρτσελόνα είναι ύποπτα»
LA LIGA

08:57 - 23.01.2024

Σφοδρή επίθεση της Ρεάλ στον Τσάβι: «Τα 600 παιχνίδια του με την Μπαρτσελόνα είναι ύποπτα»

Σφοδρή επίθεση στον Τσάβι εξαπέλυσαν οι άνθρωποι της Ρεάλ, μετά την κριτική που άσκησε ο Καταλανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα για την διαιτησία στον αγώνα των Μαδριλένων με την Αλμερία.

Εκείνη τη στιγμή ο μέσος γυρίζει, σταματά να μιλά με τον διαιτητή και αρχίζει να βρίζει δυνατά καθώς κατευθύνεται προς τα αποδυτήρια: «Τα ίδια σ*** κάθε εβδομάδα». Ο Μπέλιγχαμ ζητούσε έντονα ένα φάουλ στο πρώτο ημίχρονο για ένα χτύπημα από τον Ρομπερτόνε, σε σημείο να δείξει στον διαιτητή το σημάδι από τα καρφιά στην κάλτσα του. Στο τέλος κατέληξε να βλέπει κίτρινη για τον πανηγυρισμό του στο 3-2, κάρτα που τον αφήνει εκτός μονομαχίας με τη Λας Πάλμας την επόμενη αγωνιστική.