Η Μπενφίκα ακύρωσε τα εκτός έδρας εισιτήρια για τη «μάχη» με τη Μαρσέιγ

Μπενφίκα

i

@Intime

Η Μπενφίκα ακύρωσε τα εκτός έδρας εισιτήρια για τη «μάχη» με τη Μαρσέιγ

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:16 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 10.04.2024

Η Μπενφίκα ακύρωσε τα εισιτήρια των οπαδών της Μαρσέιγ για τον εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης (11/4, 22:00), αφού έλαβε προειδοποίηση για πιθανή βία από τις αρχές.

Η Μπενφίκα υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (11/4, 22:00) στο «Ντα Λούζ» την Μαρσέιγ, για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Europa League.

Η πορτογαλική ομάδα ακύρωσε τα εισιτήρια των οπαδών της Μαρσέιγ, καθώς έλαβε ειδοποίηση για πιθανή βία από τις αρχές. Θυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα, οι γαλλικές αρχές απαγόρευσαν στους οπαδούς της Μπενφίκα να παρευρεθούν στον δεύτερο αγώνα στη Μασσαλία.

Την Τρίτη, η Μπενφίκα ακύρωσε τα εισιτήρια που είχαν ήδη εκδώσει και είχαν αγοράσει οι οπαδοί της Μαρσέιγ για την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης. Ο πορτογαλικός σύλλογος είπε «ότι είχαν προειδοποιηθεί από τις αρχές για απειλή κατά της δημόσιας τάξης μέσω της διάπραξης βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό που αφορά οπαδούς και των δύο συλλόγων, καθώς και με τις δυνάμεις ασφαλείας».

Στη συνέχεια η Μπενφίκα πρόσθεσε ότι η «απόφαση των αρχών να απαγορεύσουν στους φιλάθλους να παρευρεθούν θέτει σε κίνδυνο το πνεύμα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στερώντας τους την παρουσία των οπαδών της Μαρσέιγ και της Μπενφίκα».

Από την πλευρά της, η Μαρσέιγ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ανέφερε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι οι οπαδοί της θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Πέμπτης στη Λισαβόνα.

«Η ΟΜ θα συνεχίσει τις προσπάθειές της μέχρι να κερδίσει την υπόθεση για τους υποστηρικτές της, η συμπεριφορά των οποίων ήταν υποδειγματική αυτή τη σεζόν στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο», ανέφερε η γαλλική ομάδα.