Σοκ στην Πορτογαλία: Μαχαίρωσαν οπαδό στις εξέδρες κατά τη διάρκεια αγώνα της Μπενφίκα (vid)

Μπενφίκα

i

PrtScr

Σοκ στην Πορτογαλία: Μαχαίρωσαν οπαδό στις εξέδρες κατά τη διάρκεια αγώνα της Μπενφίκα (vid)

Κώστας Τόπας 11:24 - 22.12.2023

Ενας 44χρονος οπαδός της Μπενφίκα μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα των «Αετών» με την AVS Φούτμπολ Σαντ για το Κύπελλο Πορτογαλίας.

Ένας 44χρονος οπαδός υπέστη ελαφρά τραύματα, αφού μαχαιρώθηκε σε μία από τις εξέδρες του «Ντα Λουζ» στη Λισαβόνα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα Μπενφίκα - AVS Φούτμπολ Σαντ για το Κύπελλο Πορτογαλίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία, ο οπαδός μαχαιρώθηκε στην κοιλιά, υποστηρίζοντας ελαφρά τραύματα. Μετά από τη βοήθεια ομάδων διάσωσης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το περιστατικό συνέβη μετά από ένα επεισοδιακό περιστατικό μεταξύ δύο οπαδών της Μπενφίκα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Ο ύποπτος δεν βρισκόταν στο σημείο όταν έφτασε η αστυνομία, η οποία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του.

Η Μπενφίκα εξέδωσε ανακοίνωση για το μαχαίρωμα οπαδού λέγοντας: «Η Μπενφίκα λυπάται βαθιά για το μαχαίρωμα ενός οπαδού κατά τη διάρκεια ενός καυγά που σημειώθηκε στο ημίχρονο του αγώνα. Αυτός ο οπαδός έλαβε αμέσως βοήθεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Santa Maria, σε σταθερή κατάσταση. Όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες έχουν αναφερθεί στις αρχές, που βρίσκονται στα ίχνη του δράστη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.