«Είναι όλα ψέματα», ο Μπενζεμά αρνείται ότι ζήτησε να φύγει από την Αλ Ιτιχάντ

Καρίμ Μπενζεμά

i

©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

«Είναι όλα ψέματα», ο Μπενζεμά αρνείται ότι ζήτησε να φύγει από την Αλ Ιτιχάντ

Κώστας Τόπας 10:50 - 24.01.2024

Ο Καρίμ Μπενζεμά αρνήθηκε ότι ζήτησε να φύγει από την Αλ Ιτιχάντ, τονίζοντας πως όσα γράφτηκαν για το πρόσωπό του είναι ψέματα.

Όχι, ο Καρίμ Μπενζεμά δεν θέλει να φύγει από την Αλ Ιτιχάντ. Ο Γάλλος επιθετικός αρνήθηκε ότι ζήτησε να αποχωρήσει μόλις έξι μήνες μετά την άφιξή του, όπως διαβεβαίωσε το Γαλλικό Πρακτορείο την Τρίτη (23/01). Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Αλ Ιτιχάντ θα είχε προσφέρει δανεικό σε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας «δεν μπορεί να δώσει τον καλύτερο εαυτό του στην ομάδα λόγω της πίεσης».

Οι πληροφορίες παραμερίστηκαν κατηγορηματικά από τον Μπενζεμά σε ένα λιτό μήνυμα που έστειλε στη L'Equipe. «Είναι εντελώς ψέματα», είπε. «Τα Μέσα ενημέρωσης δεν ξέρουν πια τι να φτιάξουν. Όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο». .

Ο πρώην Γάλλος διεθνής επιθετικός (97 συμμετοχές, 37 γκολ) δεν επιλέχθηκε από τον προπονητή του Μαρσέλο Γκαλάρντο για την προετοιμασία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που θα γίνει μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Προπονείται μόνος του στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στη Τζέντα μετά από αρκετές ταραχώδεις εβδομάδες. 

Ο Μπενζεμά δέχεται κριτική επειδή δεν εμφανίστηκε στην προετοιμασία την προγραμματισμένη ημερομηνία για την επανέναρξη.