Ο Μπέος απάντησε για την πειθαρχική δίωξη στον Αντεισαγγελέα και υποβάλει μήνυση

Αχιλλέας Μπέος

i

© Intime

Ο Μπέος απάντησε για την πειθαρχική δίωξη στον Αντεισαγγελέα και υποβάλει μήνυση

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:43 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:42 - 28.05.2024

Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε μέσω των social media στην πειθαρχική δίωξη που του άσκησε ο Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης.

Μέσω ανάρτησής του στα social media, o Αχιλλέας Μπέος απάντησε στην πειθαρχική δίωξη που του άσκησε ο Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης και υποβάλλει μήνυση.

Θυμίζουμε πως στον ισχυρό άνδρα του Βόλου το μεσημέρι της Δευτέρας (22/4) ασκήθηκε δίωξη για δυσφήμηση των ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων μετά από δυσμενείς δημόσιες δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Όπως πληροφορήθηκα κάποιος αθλητικός εισαγγελέας, ονόματι Μαργαρίτης (όνομα και πράγμα;) άσκησε εναντίον μου δίωξη, επιβεβαιώνοντας απλώς την παγιωμένη αρνητική άποψη που υπάρχει για την απονομή Δικαιοσύνης στον τομέα αυτό.

Βλέπετε ο Μαργαρίτης, στον οποίο ανατέθηκε το καθήκον αυτό, δεν γνώριζε καν ότι εδώ και μήνες ουδεμία διοικητική σχέση έχω με την ΠΑΕ Βόλος και συνεπώς εκφράζομαι ελεύθερα ως πολίτης και Δήμαρχος, όπως το Σύνταγμα και οι Νόμοι μου επιτρέπουν, χωρίς να τίθεμαι στην «κρίση» του κάθε Μαργαρίτη.

Ωστόσο ο Μαργαρίτης θα τεθεί προς κρίση καθώς ήδη έδωσα εντολή στους νομικούς συμβούλους μου να υποβάλλουν μήνυση και αναφορά στον Αρειο Πάγο εναντίον του για παράβαση καθήκοντος. Εν τέλει για να προφυλάξουμε την ίδια τη Δικαιοσύνη από τέτοιους «κριτές» και όσους θέλουν να ελέγχουν το ποδόσφαιρο δίνοντας τέτοιες εντολές. Ελεος πια…»