Μπέος: «Δεν θα με αναγκάσουν να αποδεχθώ μια κατηγορία ανθρώπων που δεν θέλω, με αδίκησαν όσα είπα για τον Κασσελάκη»

Ο Αχιλλέας Μπέος

i

© intime

Μπέος: «Δεν θα με αναγκάσουν να αποδεχθώ μια κατηγορία ανθρώπων που δεν θέλω, με αδίκησαν όσα είπα για τον Κασσελάκη»

Sportal newsroom 16:05 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:17 - 03.11.2023

Σε δηλώσεις που έκανε στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο Δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στα όσα είπαν για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε την εμφάνισή του στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του Βόλου, αλλά και Δήμαρχος της πόλης μετά την επανεκλογή του είχε αναφερθεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας. 

«Επειδή δεν ξέρει πως να φερθεί στα κορίτσια, δήλωσε ότι θέλει δύο αγόρια. Δηλαδή τι θέλεις να πεις με τα κανάλια που σε προβάλλουν; Εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού@@@δες; Ρε αυτή είναι η Ελλάδα». Προφανώς αυτά τα λόγια είχαν φέρει και την απάντηση του Κασσελάκη, ο οποίος είχε σχολιάσει ότι θα παροτρύνει τη Δικαιοσύνη. 

Στην εκπομπή λοιπόν ο Αχιλλέας Μπέος σχολίασε πως δεν θα τον αναγκάσει κανείς να αποδεχτεί μια κατηγορίας ανθρώπων που δεν θέλει. Ενώ τόνισε πως αδίκησε τον εαυτό του για όσα είπε, αλλά αυτά ήταν αλήθειες. 

Αναλυτικά τα λόγια του: 

«Το είπα ελληνικά… Η ελευθερία λόγου και έκφρασης είναι για όλο τον κόσμο. Σίγουρα η δήλωση  αυτή που έκανα ο μόνος που μπορούσε να βλάπτει ήμουν εγώ. 

Δεν θα με κάνουν να αποδεχτώ μια κατηγορία ανθρώπων που δεν θέλω. Αδίκησα τον εαυτό μου. Είπα όμως αλήθειες. Για μένα ήταν πιο σοβαρά αυτά που είπε ο Κασσελάκης παρά αυτά που είπα εγώ. Το φυσιολογικό είναι το παιδί να έχει πατέρα και μάνα».