Αμετανόητος ο Μπέος: «Για μένα η λέξη "μαϊμού" δεν είναι ρατσιστική»

Αχιλλέας Μπέος

i

© Intime

Αμετανόητος ο Μπέος: «Για μένα η λέξη "μαϊμού" δεν είναι ρατσιστική»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:41 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 19.02.2024

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος δήλωσε αμετανόητος στην κάμερα του ΑΝΤ1 για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Κηφισιά.

Ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε και πήρε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης που αφορά την κατηγορία ρατσιστικής επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, Ανδρέα Τετέι, λόγω απουσίας του δικηγόρου του.

Λίγα λεπτά μετά από την αναβολή που πήρε από τον Αθλητικό Δικαστή της Super League για την υπόθεση του Τετέι, η οποία δεν επηρεάστηκε και θα εκδικαστεί εκ νέου την προσεχή Πέμπτη (22/02) στις 13:00, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος δήλωσε αμετανόητος στην κάμερα του ΑΝΤ1 για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Κηφισιά.

«Δεν έχω πει και δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Δεν έχω πει τίποτα. Εσείς είστε ρατσιστές. Εγώ είμαι; Να μιλήσει ο δικηγόρος, να πει. Για μένα δεν είναι ρατσιστική η λέξη "μαϊμού"», είπε. 

Μπέος: «Έφεραν μπράβους εδώ τα μ*#ν!@ - Πουλικίδη γ@μ# τον π0#στ# τον Μάνταλο που σε όρισε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:21 - 16.02.2024

Μπέος: «Έφεραν μπράβους εδώ τα μ*#ν!@ - Πουλικίδη γ@μ# τον π0#στ# τον Μάνταλο που σε όρισε»

Το σκεπτικό της 3μηνης τιμωρίας του Αχιλλέα Μπέου φέρνει στο φως και τις απίστευτες ύβρεις που εξαπέλυσε προς τον διαιτητή του αγώνα της Κηφισιάς με τον Βόλο, Κωσταντίνο Πουλικίδη,

Υπενθυμίζεται ότι το πειθαρχικό όργανο της Super League αποφάσισε να τιμωρήσει με αυτό τον τρόπο τον δήμαρχο Βόλου αλλά και ιδιοκτήτη της ομάδας του, για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Βόλου με την Κηφισιά. Ο Αχιλλέας Μπέος για τρεις μήνες απαγορεύεται να εισέλθει σε γήπεδο ή αποδυτήρια ενώ πρέπει να καταβάλει και πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ.