Light για Μπέο: «Με τον Tετέι είμαι φυσικά»

Ο Light και ο Τετέι

i

© Instagram & Intime

Light για Μπέο: «Με τον Tετέι είμαι φυσικά»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:29 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:47 - 16.02.2024

Θέση για τη διαμάχη Αχιλλέα Μπέου και Ανδρέα Τετέι πήρε ο δημοφιλής τράπερ, Light, μέσω ανάρτησής του.

Διαστάσεις εκτός ποδοσφαίρου έχει πάρει η καταγγελία του Ανδρέα Τετέι και της Κηφισιάς, για ρατσιστική επίθεση του Αχιλλέα Μπέου προς τον ποδοσφαιριστή. Θέση, για το ζήτημα πήρε ο δημοφιλής τράπερ, Light, μέσω ανάρτησης που έκανε στα social media. 

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως: «Με τον Τετέι είμαι. Με ποιον να είμαι με τον Αχιλλέα Μπέο;», τονίζοντας πως στηρίζει τον επιθετικό της ομάδας των βορείων προαστίων. 

© Instagram Threads

Το μήνυμα του Τετέι: «Πρέπει να μη φοβόμαστε να μιλήσουμε, σήμερα εγώ, αύριο μπορεί κάποιος άλλος»

Ο Ανδρέας Τέτεϊ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα κατά του ρατσισμού, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο για την ψυχολογική υποστήριξη. Αυτό το έπραξε μέσω Instagram, όπου και ανέβασε στόρυ το οποίο ανέφερε ότι: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που μου δίνετε δύναμη και με στηρίζετε. Έχω δεχτεί πάρα πολλά μηνύματα και με έχει βοηθήσει πολύ ψυχολογικά.

Βαριά «καμπάνα» για Μπέο: Τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:36 - 16.02.2024

Βαριά «καμπάνα» για Μπέο: Τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες

Με απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες τιμωρήθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Super League ο Αχιλλέας Μπέος. Εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης του Ανδρέα Τετέι.

Ευχαριστώ πολύ και στα μηνύματα που δεν έχω απαντήσει. Και πλέον ο κόσμος πρέπει να μάθει να μη φοβάται να μιλήσει σήμερα. Σήμερα εγώ, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος.

Με τη βοήθεια όλων μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα που είναι τα αυτονόητα και δεν έπρεπε να συμβαίνουν στην κοινωνία μας» ανέφερε στην ανάρτησή του.

© Instagram