Τέλος ο Ντέλετιτς από τον Βόλο - Ανακοινώθηκε επίσημα από την Τράκτορ

Μίλος Ντέλετιτς

i

© Intime

Τέλος ο Ντέλετιτς από τον Βόλο - Ανακοινώθηκε επίσημα από την Τράκτορ

Γιάννης Λιβανός 16:25 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 16.02.2024

Παρελθόν αποτελεί ο Μίλος Ντέλετιτς από την ομάδα του Βόλου! Μάλιστα ο Σέρβος ανακοινώθηκε την Παρασκευή (16/02) από τη νέα του ομάδα, την ιρανική Τράκτορ, τη φανέλα της οποία θα φοράει μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ένας από τους παίκτες που έφυγαν από τη χώρα μας στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι είναι ο Μίλος Ντέλετιτς. Ο 30χρονος Σέρβος αποχώρησε από τον Βόλο ύστερα από ενάμιση χρόνο παρουσίας στη Θεσσαλία.

Ο Ντέλετιτς δεν άργησε πολύ να βρει τον επόμενο σύλλογο της καριέρας του, αφού θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην ιρανική Τράκτορ, υπογράφοντας μαζί της συμβόλαιο συνεργασίας έως  το καλοκαίρι του 2025.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντέλετιτς ήρθε πρώτη φορά στη χώρα μας το 2016 για λογαριασμό της Λάρισας. Στους «βυσσινί» έμεινε τρία χρόνια παίζοντας 84 παιχνίδια, στα οποία πέτυχε μάλιστα 11 τέρματα. Οι καλές του εμφανίσεις με το «αλογάκι» στο στήθος, τον οδήγησαν στην ΑΕΚ με μεταγραφή τη χρονιά 2019-2020.

Στην «Ένωση» ωστόσο ο Σέρβος δεν «έπιασε» ποτέ. Έκανε μόλις εννιά εμφανίσεις , σημείωσε μόλις ένα τέρμα και στο δεύτερο μισό δόθηκε δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης, όπου είχε σχεδόν ίδια νούμερα ( ένα γκολ παραπάνω).

Την χρονιά 2020-2021 ο Ντέλετιτς αγωνίστηκε στη Λαμία όπου κατέγραψε μία γεμάτη σεζόν, για να έρθει μία ακόμη στην Κύπρο με τη φανέλα της Ανόρθωσης. 

Βαριά «καμπάνα» για Μπέο: Τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:36 - 16.02.2024

Βαριά «καμπάνα» για Μπέο: Τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες

Με απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες τιμωρήθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Super League ο Αχιλλέας Μπέος. Εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης του Ανδρέα Τετέι.

Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Βόλος, στον οποίο εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2022. Έκτοτε με τους Θεσσαλούς πραγματοποίησε 56 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, βάζοντας 10 γκολ, ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ.