Η Μπέρνλι επέστρεψε στην Premier League και ξεκίνησε από τώρα προετοιμασία (vid)

Οι παίκτες της Μπέρνλι

i

PrtScr

Η Μπέρνλι επέστρεψε στην Premier League και ξεκίνησε από τώρα προετοιμασία (vid)

Κώστας Τόπας 10:19 - 06.06.2023

Τι και αν διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου; Οι ποδοσφαιριστές της Μπέρνλι επέστρεψαν στις προπονήσεις από τώρα προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη νέα σεζόν που τους βρίσκει στην Premier League.

Μία σεζόν άντεξε μακριά από την Premier League η Μπέρνλι του Βίσεντ Κομπανί που εξασφάλισε την άνοδο από την Championship έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε! Καθώς οι «Κλάρετς» προετοιμάζονται για την επιστροφή τους στην Premier League, οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις την Δευτέρα (05/06), παρά το γεγονός ότι η σεζόν τελείωσε μόλις πριν από λιγότερο από ένα μήνα.

Στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η Μπέρνλι δημοσίευσε ένα βίντεο με τους παίκτες να φτάνουν στην προπόνηση με λεζάντα που έγραφε: «Επιστροφή από το διάλειμμα και έτοιμοι για δουλειά».

Το γεγονός ότι η ομάδα επέστρεψε από τώρα στις προπονήσεις δεν άρεσε κι ιδιαίτερα στους φίλους της Μπέρνλι, οι οποίοι αντέδρασαν μέσω social media.

«Μόλις τελειώσαμε! Ο τελικός του Champions League δεν έχει γίνει ακόμη», έγραψε χαρακτηριστικά ένας φίλος της Μπέρνλι για να γράψει ένας άλλος: «Περιμένετε ένα λεπτό… η σεζόν τελείωσε  και οι άνθρωποι επιστρέφουν ήδη για προπόνηση, χάνω κάτι εδώ;»