Πέρασε από το Turf Moor η Μπόρνμουθ και «βύθισε» ακόμα περισσότερο την Μπέρνλι στη βαθμολογία

Πέρασε από το Turf Moor η Μπόρνμουθ και «βύθισε» ακόμα περισσότερο την Μπέρνλι στη βαθμολογία

Δημήτρης Χούπης 17:02 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 03.03.2024

Η Μπόρνμουθ έφυγε νικηφόρα από το Turf Moor επικρατώντας με 2-0 της Μπέρνλι στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Μπόρνμουθ έφυγε με το «διπλό» από το Turf Moor νικώντας με 2-0 την Μπέρνλι για την 27η αγωνιστική της Premier League. Με αυτή τη νίκη τα «κεράσια» εδραιώνονται στη μέση της βαθμολογίας, ενώ οι «κλάρετς» παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού και αρχίζουν να μπαίνουν σε... μπελάδες.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν χαμηλός, με τα «κεράσια» ωστόσο να μπαίνουν καλύτερα στο παιχνίδι. Στο 13ο λεπτό μάλιστα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κλάιφερτ, ο οποίος μέσα από την περιοχή έκανε ένα δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τράφορντ. Στη συνέχεια η ομάδα του Βενσάν Κομπανί έχασε μια ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά τελικά μπήκε στα αποδυτήρια όντας πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες είχαν από δύο καλές στιγμές, με την Μπόρνμουθ να απειλεί πρώτη. Ο Σολάνκε με ένα χαμηλό σουτ, δεν κατάφερε να σκοράρει και λίγο μετά η Μπέρνλι σκόραρε με τον Κούλεν. Αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Τελικά τα «κεράσια» άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων και... καθάρισαν τη νίκη στο 88ο λεπτό με το γκολ του Σεμένιο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ