Η Μπεσίκτας «τελείωσε» παίκτη της επειδή άνοιξε προφίλ σε ιστότοπο γνωριμιών

Εμιρχάν Ντελιμπάς

i

IG:Emirhan Delibaş

Η Μπεσίκτας «τελείωσε» παίκτη της επειδή άνοιξε προφίλ σε ιστότοπο γνωριμιών

Κώστας Τόπας 15:34 - 19.02.2024

Η Μπεσίκτας πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον Εμιρχάν Ντελιμπάς, επειδή ο 21χρονος αμυντικός άνοιξε προφίλ σε ιστότοπο γνωριμιών.

Μια αναπάντεχη αποχώρηση σημειώθηκε στην Μπεσίκτας. Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» χώρισαν τους δρόμους τους με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή τους Εμιρχάν Ντελιμπάς.  

Στη δήλωση που έκανε η τουρκική ομάδα τόνισε τα εξής: «Χωρίσαμε τους δρόμους μας με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Εμιρχάν Ντελιμπάς. κατόπιν κοινής συμφωνίας. Ευχόμαστε στον Emirhan Delibaş επιτυχία στη μελλοντική του καριέρα και το παρουσιάζουμε στο κοινό».

Υποστηρίχθηκε ότι ο Εμιρχάν Ντελιμπάς δημιούργησε ένα προφίλ σε μια εφαρμογή γνωριμιών και οι ασπρόμαυροι θαυμαστές αντέδρασαν στον 21χρονο αμυντικό. Κάνοντας μια δήλωση σχετικά με αυτό, ο παίκτες είπε: 

«Απορρίπτω τις συκοφαντίες που γίνονται από ψεύτικους λογαριασμούς και θα ήθελα να δηλώσω ότι η πίστη μου στην ομάδα μου δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Η Μπεσίκτας είναι ευθύνη για μένα, η αγάπη και η υποστήριξή σας ήταν πάντα το μεγαλύτερο κίνητρό μου», είπε χαρακτηριστικά.