Ζόρια για τον Φερνάντο Σάντος - «Ντου» των οπαδών στο πούλμαν της αποστολής μετά την ήττα από τη Σίβασπορ του Πούγγουρα (vid)

Ζόρια για τον Φερνάντο Σάντος - «Ντου» των οπαδών στο πούλμαν της αποστολής μετά την ήττα από τη Σίβασπορ του Πούγγουρα (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 18:17 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:22 - 28.01.2024

Ο Πορτογάλος τεχνικός Φερνάντο Σάντος γνώρισε τη δεύτερη ήττα στα τρία τελευταία ματς από τη Σίβασπορ του Αχιλλέα Πούγγουρα και οι οπαδοί της Μπεσίκτας ξέσπασαν.

Ο Φερνάντο Σάντος ανέλαβε δύσκολη αποστολή στην Τουρκία.

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός της εθνικής Ελλάδας και των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, αποφάσισε να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη για ν' αναλάβει τη Μπεσίκτας. Οι «Αετοί» έχουν κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην τέταρτη θέση, 21 βαθμούς πίσω από τις άλλες δύο μεγάλες ομάδες της χώρας, τη Γαλατά και τη Φενέρ, οι οποίες μάλιστα, έχουν κι έναν αγώνα λιγότερο.

Η Μπεσίκτας για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος φιλοξενήθηκε από τη Σίβασπορ. Ο Σάντος ξεκίνησε τη θητεία του στη γειτονική χώρα με δύο νίκες κόντρα σε Ρίζεσπορ, Φατίχ Καραγκιουμρούκ, αλλά και μία ακόμα στο Κύπελλο με την Εγιούσπορ.

Στη συνέχεια, ωστόσο, συνετρίβη εκτός έδρας με 4-0 από την Πεντίκσπορ, έφερε εντός 0-0 με την Άδανα Ντεμίρσπορ και σήμερα έχασε 1-0 από τη δέκατη στη βαθμολογία Σίβασπορ. Το γκολ για τους γηπεδούχους που έκρινε το ματς πέτυχε ο Μανάι στο 6'. 

Η Μπεσίκτας έχει τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να σκοράρει, είναι τέταρτη πολύ μακριά από την κορυφή και οι οπαδοί ξέσπασαν. Μετά το ματς δεκάδες φίλοι της ομάδας του Φερνάντο Σάντος σταμάτησαν το πούλμαν της αποστολής κι εξέφρασαν τις έντονες διαμαρτυρίες τους για την εικόνα της ομάδας. Ο Σάντος μετά την αποχώρησή του από την εθνική Πορτογαλίας συνεχίζει, λοιπόν, να ζει δύσκολες στιγμές.

Στην Πολωνία δεν κατάφερε να έχει καλή πορεία στα προκριματικά και να οδηγήσει την ομάδα στο Euro 2024. Έλυσε το συμβόλαιό του και πήγε στη Μπεσίκτας, αλλά κι εκεί διαπίστωσε γρήγορα ότι τα πράγματα δεν θα είναι απλά.

Να σημειωθεί ότι για τη Σίβασπορ ήταν βασικός κι έπαιξε σε όλο το ματς ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού Αχιλλέας Πούγγουρας, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού ήταν ο μέσος Χάρης Χαρίσης, ο οποίος έχει παίξει μεταξύ άλλων σε ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο.

Ακόμα παραμιλούν στην Τουρκία με το επικό του buzzer beater του Παπαγιάννη - «Έπιασα την μπάλα και την... πέταξα!» (vid)
EUROLEAGUE

11:47 - 28.01.2024

Ακόμα παραμιλούν στην Τουρκία με το επικό του buzzer beater του Παπαγιάννη - «Έπιασα την μπάλα και την... πέταξα!» (vid)

O Γιώργος Παπαγιάννης... έσωσε την Φενέρμπαχτσε με τρόπο μοναδικό και σπάνιο! Ισοφάρισε στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας του ματς με την Μπαχτσεσεχίρ με ένα (κάτι σαν) σουτ πίσω από το κέντρο του γηπέδου και λίγο αργότερα αφηγήθηκε την ιστορία που δημιούργησε το πιο απίστευτο highlight της καριέρας του.

Δείτε βίντεο με τις αντιδράσεις των οπαδών της Μπεσίκτας: