«Χ»αμένη η Μπέτις στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας

«Χ»αμένη η Μπέτις στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας

Sportal newsroom 00:03 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 14.05.2024

Η Μπέτις παρότι προηγήθηκε, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Σεβίλλη, με το ντέρμπι της Ανδαλουσίας να λήγει ισόπαλο (1-1).

Δεν είχε νικητή τον μεγάλο ντέρμπι της Ανδαλουσίας, με τις Μπέτις και Σεβίλλη να έρχονται ισόπαλες με 1-1 στο κατάμεστο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για την 33η αγωνιστική της La Liga.

Στα του ματς, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το γκολ του Οκάμπος στο 24ο λεπτό ακυρώθηκε για οφσάιντ. Και αφού δεν έκαναν τη ζημιά τελικά την έπαθαν στο 36', με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι για χέρι του Λουκεμπάκιο και τον Ίσκο να νικά τον Νάιλαντ από την άσπρη βούλα για το 1-0.

Στην επάναληψη και κόντρα στη ροή του αγώνα η Σεβίλλη έφερε το ματς στα ίσια. Στο 56ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ακούνια ο Σάλας πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-1. Από 'κει και έπειτα οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, αλλά δεν αξιοοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Νωρίτερα, η Βιγιαρεάλ επικράτησε της Βαγιεκάνο με 3-0, με το ίδιο σκορ νίκησε η Γρανάδα την Οσασούνα, ενώ Κάντιθ και Μαγιόρκα ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 33ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (34ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ