Μπήκε ο Τζίμας, ατομικό οι Σάστρε, Ελ Καντουρί πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (vid)

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον Παναθηναϊκό.

Μπήκε ο Τζίμας, ατομικό οι Σάστρε, Ελ Καντουρί πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 22:21 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:25 - 17.04.2023

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Συνεχίζουν με ατομικά προγράμματα Σάστρε κι Ελ Καντουρί.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ γέμισαν το Πάσχα τις μπαταρίες τους και σήμερα ξεκίνησαν την προετοιμασία για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του επτά ματς για να τελειώσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα κι ένα ακόμα κύπελλο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ελπίζει στην τελική ευθεία να μην προκύψουν άλλοι τραυματισμοί. Ο νεαρός Στέφανος Τζίμας μπήκε στο πρόγραμμα και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, ενώ ατομικά γυμνάστηκαν οι Σάστρε, Ελ Καντουρί και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμοι.

Στο δελτίο του ΠΑΟΚ αναφέρεται: «Επτά… τελικοί που ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τον καθένα ξεχωριστά, όπως κάνει από το ξεκίνημα της σεζόν. Το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στη δουλειά και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το επικείμενο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας του Πάσχα ήταν γεμάτο ποδόσφαιρο. Οι παίκτες έκαναν προθέρμανση με ασκήσεις με μπάλα, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Στέφανος Τζίμας επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ οι Ζόαν Σάστρε, Ομάρ Ελ Καντουρί, Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Την Τρίτη (18.04) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία».