Μπιέλ και Εμβιλά ανεβάζουν ρυθμό και ο Μίτσελ καλείται να πάρει μια απόφαση

Γιαν Εμβιλά

i

©intime

Μπιέλ και Εμβιλά ανεβάζουν ρυθμό και ο Μίτσελ καλείται να πάρει μια απόφαση

Διονύσης Βερβελές 17:35 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 30.03.2023

Μια προπόνηση και η κουβέντα με Μπιέλ, Εμβιλά, θα δείξει πώς θα διαχειριστεί ο Μίτσελ τους δύο παίκτες ενόψει των αναμετρήσεων που ακολουθούν για τον Ολυμπιακό.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Γιαν Εμβιλά, για τον οποίο πριν λίγες ημέρες είχαμε τονίσει πως η κατάστασή του θα επανεκτιμάται. Ο Γάλλος μέσος, δεν έχει παίξει μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Έχασε έδαφος, πολλά ματς, αλλά πλέον ανεβάζει ρυθμό και είναι θέμα του Μίτσελ τι θα κάνει. 

Δεν θέλει να ρισκάρει περισσότερο, θα το συζητήσει και μαζί του, άλλωστε πιο πιθανό θα έδειχνε ένα ενδεχόμενο να μπει στην αποστολή και να είναι στον πάγκο, από το να μπει στα… βαθιά. Το ματς που στοχεύει ο Εμβιλά, είναι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Να είναι διαθέσιμος γι’ αυτό. 

Δεν είναι παράλογο ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μετά τα ευχάριστα της προπόνησης της Πέμπτης. Και την Παρασκευή αναμένεται να μπει με την ομάδα, όπως και το Σάββατο, ο Μίτσελ, όμως, είναι αυτός που θα αποφασίσει.

Όσον αφορά στον Μπιέλ, φάνηκε αρχικά να υπάρχει μια ανησυχία, αλλά κακώς. Ο Ισπανός ένα χτύπημα είχε στα πλευρά του, όχι μυϊκό ζήτημα. Ήδη την Πέμπτη ένιωσε καλύτερα και προπονήθηκε με την ομάδα, το ίδιο θα γίνει λογικά και το επόμενο διήμερο. Όπως και με τον Εμβιλά, έτσι και με τον Μπιέλ, ο Μίτσελ θα μιλήσει και θα αποφασίσει. 

Δεν θέλει να ρισκάρει ούτε με τον Ισπανό άσο που έχει αποδειχθεί κομβικός στην ως τώρα παρουσία του Ολυμπιακού. Δίνει γκολ, είναι μέσα σε φάσεις, το ζήτημα, όμως, είναι πως ακολουθούν πολλά και συνεχόμενα ματς και ο Μίτσελ είναι της άποψης πως παίζουν οι απόλυτα έτοιμοι. 

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, δεν ρίσκαρε και με τον Χάμες Ροντρίγκες, με τον Κολομβιανό να χάνει αρκετά ματς και να επιστρέφει στη δράση μετά από 35 ημέρες. Κι αυτός είναι μια ειδική περίπτωση για τη συνέχεια, την οποία θα αναλύσουμε σε άλλο άρθρο μας.