Μπήκε στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Γιόνσον, εκτός ξανά ο Αραούχο

Μπήκε στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Γιόνσον, εκτός ξανά ο Αραούχο

Κώστας Τσίλης 17:25 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 11.12.2023

Ένα καλό και ένα κακό μαντάτο για τον Αλμέιδα, είχε η σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, που ήταν και η προτελευταία επί ελληνικού εδάφους πριν από το ματς με τον Άγιαξ

Για την ΑΕΚ πλέον κάθε μέρα δουλειάς είναι σημαντική, ως προς την προετοιμασία για τον "τελικό" της Πέμπτης με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Και κάθε τι που συμβαίνει στην προπόνηση, έχει προβολή στο αγωνιστικό πλάνο του παιχνιδιού στην Ολλανδία. Το γεγονός, για παράδειγμα, πως ο Γενς Γιόνσον μπήκε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, δίνει πιθανότητες να μπει στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ. Ενώ το ακριβώς αντίθετο ισχύει για τον Σέρχιο Αραούχο. 

Παράταση στην αγωνία για Αραούχο και Γιόνσον, ενόψει του «τελικού» της ΑΕΚ με τον Άγιαξ
EUROPA LEAGUE

16:01 - 10.12.2023

Παράταση στην αγωνία για Αραούχο και Γιόνσον, ενόψει του «τελικού» της ΑΕΚ με τον Άγιαξ

Δεν ξεκαθάρισε το τοπίο με τον Αραούχο και τον Γιόνσον, ως προς την παρουσία τους ή όχι στο παιχνίδι της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ, ωστόσο αμφότεροι δεν προπονήθηκαν κανονικά ούτε σήμερα

Ο Γιόνσον μπήκε στο πρόγραμμα της δουλειάς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Κάτι που σημαίνει πως θα προλάβει να κάνει μια προπόνηση ακόμα δυνατή στα Σπάτα αύριο. Ενώ θα έχει μπροστά του και μια ακόμα στο Άμστερνταμ την Τετάρτη, αν ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ. Κάτι που είναι και το επικρατέστερο. Το πιο πιθανό είναι πως ο Αλμέιδα θα έχει στην διάθεση του τον Γιόνσον για το ματς με τον Άγιαξ, έστω και όχι για την βασική ενδεκάδα. 

Αντίθετα δεν ισχύει το ίδιο για τον Αραούχο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα. Κάτι που σημαίνει πως πλέον έχουν μειωθεί... δραματικά, οι ελπίδες του για να προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος για το ματς της Πέμπτης. Βεβαίως όταν πρόκειται για τον Αραούχο, ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως δεν θα εμφανιστεί τελικά σ' ένα παιχνίδι. Όμως το γεγονός πως εξακολουθεί να πονάει στο γόνατο, αποτελεί πρόβλημα και λόγο ανησυχίας. Όχι μόνο για το παιχνίδι με τον Άγιαξ.