Παράταση στην αγωνία για Αραούχο και Γιόνσον, ενόψει του «τελικού» της ΑΕΚ με τον Άγιαξ
i

Αραούχο και Γιόνσον/©intime

Παράταση στην αγωνία για Αραούχο και Γιόνσον, ενόψει του «τελικού» της ΑΕΚ με τον Άγιαξ

Κώστας Τσίλης 16:01 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:33 - 10.12.2023

Δεν ξεκαθάρισε το τοπίο με τον Αραούχο και τον Γιόνσον, ως προς την παρουσία τους ή όχι στο παιχνίδι της ΑΕΚ στο Άμστερνταμ, ωστόσο αμφότεροι δεν προπονήθηκαν κανονικά ούτε σήμερα

Από αύριο μπαίνει ουσιαστικά η ΑΕΚ στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, για τον "τελικό" της Πέμπτης με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Όμως ακόμα ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει ξεκάθαρη το τοπίο, ως προς την παρουσία ή όχι του Σέρχιο Αραούχο και του Γενς Γιόνσον, στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Τετάρτη το πρωί για την Ολλανδία. Και ως εκ τούτου, η αγωνία παρατείνεται. 

Πάντως το γεγονός πως ούτε ο Αραούχο, ούτε ο Γιόνσον κατάφεραν να μπουν στους κανονικούς ρυθμούς δουλειάς μέσα στο Σαββατοκύριακο, προφανώς και δεν αποτελεί καλό οιωνό ως προς την παρουσία τους στο ματς με τον Άγιαξ. Άλλωστε μέχρι και την αναχώρηση της αποστολής για το Άμστερνταμ, πλέον απομένουν μόλις δυο προπονήσεις στα Σπάτα. Και υπάρχει και μια τελευταία, που θα γίνει στην Γιόχαν Κρόιφ Αρένα, την παραμονή του παιχνιδιού. 

Πιθανότητες υπάρχουν ακόμα. Ίσως λιγότερες για τον Αραούχο. Όμως πλέον δεδομένα ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Και κάθε προπόνηση θα είναι σημαντική και κρίσιμη και για τους δυο. Κυρίως για τον αρχηγό της ΑΕΚ  αλλά και για τον Γιόνσον. Αλλά φυσικά, το γεγονός πως κανείς από τους δυο, δεν κατάφερε να μπει αυτό το διήμερο στις προπονήσεις, μείωσε κατά πολύ τις πιθανότητές τους, να προλάβουν το ματς της Πέμπτης.