Επιμένουν οι Ιταλοί: «Μέχρι σήμερα η πιο συγκεκριμένη επιλογή για τον Ματσόκι είναι η ΑΕΚ»

Ματσόκι

i

Πασκουάλε Ματσόκι/©intime

Επιμένουν οι Ιταλοί: «Μέχρι σήμερα η πιο συγκεκριμένη επιλογή για τον Ματσόκι είναι η ΑΕΚ»

Sportal newsroom 14:52 - 10.12.2023

Νέο δημοσίευμα από την Ιταλία, αποκαλύπτει ότι μέχρι σήμερα η πιο συγκεκριμένη επιλογή για τον Πασκουάλε Ματσόκι είναι η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ, η ΑΕΚ έχει ψάξει και έχει ρωτήσει για την περίπτωση του δεξιού μπακ Πασκουάλε Ματσόκι, με την Ένωση να μένει στο «ουδέν σχόλιο». Πρόκειται για τον 29χρονο οπισθοφύλακα ο οποίος έχει 14 συμμετοχές με την Σαλερνιτάνα στο Καμπιονάτο. Όλες ως βασικός, αλλά σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις. Έχει παίξει και δεξί μπακ και αριστερό μπακ και δεξί χαφ αλλά και αριστερό χαφ

Τα περισσότερα ματς μάλιστα, τα έχει κάνει ως δεξί χαφ. Επίσης υπήρξε και ένα «τιτίβισμα» από Ιταλό δημοσιογράφο, που ανέφερε πως εκτός από την ΑΕΚ, για τον Ματσόκι ενδιαφέρεται και η Μπολόνια και η Μόνζα.

Αυτή τη φορά νέο δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει ότι: «Μέχρι σήμερα η πιο συγκεκριμένη επιλογή για τον παίκτη είναι η ΑΕΚ», με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο Ματσόκι είναι ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Ματίας Αλμέιδα.

«Ο ελληνικός σύλλογος περιμένει να δει το μέλλον του στην Ευρώπη και έχει ήδη μιλήσει με τη Σαλερνιτάνα για την τιμή του παίκτη που είναι γύρω στα 2 εκατ. ευρώ. Ο Ματσόκι είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει πολύ στον προπονητή της ελληνικής ομάδας, Αλμέιδα», καταλήγει το ρεπορτάζ από Ιταλία.

🔴Sportal Sunday Live: Ανικανότητα ή λύση; Οι αποφάσεις της κυβέρνησης και τι θα γίνει με την Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο περιεχόμενο!